Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a covidról?...

Mi a véleményetek a covidról? Ti hisztek abban hogy nagyon veszélyes? Vagy szerintetek is egy hazugság az egész?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 08:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 anonim ***** válasza:
60%
Elvileg az, de a gyakorlatban legfeljebb azt büntetik, aki igazat mond a témában. Azért szerencsére azt se nagyon.
2021. ápr. 21. 20:44
 112/122 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ezt a témát lezárhatjuk

A kérdező kapott választ, megköszönte

Szép estét és jó egészséget mindenkinek

2021. ápr. 21. 21:34
 113/122 anonim ***** válasza:
41%

Egy betűvel sem állítottam, hogy orvos vagyok.

Viszont igenis kórházban dolgozom.

Nyilván a 150 nem egy pontos szám, és a 0 sem, csak megközelítőleges. Arra való, hogy érzékeltessem vele, ha akad is oltott beteg a kórházban, EGYÁLTALÁN nem az a jellemző, mert akkor már mindenki erről beszélne nálunk. Olyant meg még nem is hallottam, hogy két oltás után fektettek volna be valakit COVID-dal. Attól még előfordulhat, de ez is napi beszédtéma volna nálunk, ha annyian lennének! Vagy azt hiszitek, hogy az ilyen dolgok titokban maradhatnának? Ennyire nem ismeritek az emberi természetet? Arra sem gondoltok, hogy bennünket is nagyon izgatna, ha tele lennének oltottakkal az osztályok, hiszen mi is oltottak vagyunk!

Amúgy bírom a hülye fejét annak a lúzernek, aki otthon a kanapéjáról kijelenti, hogy én hol nem dolgozom. Erről egyszerűen fogalma sem lehet. De ő az, aki a súlyos beteg COVID-os fiatalt is hazugnak nevezte, azokat is, akik leírták, milyen körülmények közt halt meg az édesapjuk, édesanyjuk az intenzíven COVID-ban. (Biztos magából indul ki, amikor mindenkit hazugnak nevez, el sem tudja képzelni, hogy vannak, akiknek nem szokása hazudozni.)

Amúgy pont ő az, aki semmit sem tud (és nem is akar) bizonyítani, csak légből kapott kinyilatkoztatásokat tesz.

Na, mindegy. Valami miatt nagyon frusztrált, ezért műveli ezt. Írtam már, hogy nem kéne vele foglalkozni. Nem is fogok a továbbiakban.

A szavazás már úgyis megmutatta, az értelmes többség hogyan vélekedik.

2021. ápr. 21. 22:00
 114/122 anonim ***** válasza:
38%
Ne fáradj, mert amennyi marhaságot összehordtál a témában, én biztosan nem fogom tovább olvasni a szarjaidat, beteghordó haver. Inkább húzz egy könyvtárba, mielőtt okoskodni kezdesz olyasmiről, amiről lövésed sincs. Utána esetleg dobhatsz mégegyszer.
2021. ápr. 21. 22:17
 115/122 anonim ***** válasza:
18%
Szerintetek melyikük fogja tovább bírni, hogy ne írjon ide többet? Én biztosra veszem, hogy nem a 114-es. :D
2021. ápr. 21. 22:22
 116/122 anonim ***** válasza:
38%

#113 Persze, most már kijavítod magad, hogy rámutattam a hazugságaidra, de azt a hozzászólásodat nem tudod eltüntetni, amiben kijelentetted, hogy egyetlen oltott sincs a covid-osztályon :)

Mennyit fizetnek ezért neked? Megéri ezért a megaláztatás?

2021. ápr. 22. 07:57
 117/122 anonim ***** válasza:
20%
Mit mondtam... :DD
2021. ápr. 22. 11:07
 118/122 anonim ***** válasza:
24%
Többen írtunk neki. Én mások érdekében gondoltam jelezni, hogy nincsenek egészségügyi, sem pedig biológiai ismeretei. Ha ennek ellenére is folytatja a hazudozást és a blöffölést, azzal már én nem fogok tudni mit kezdeni. A további hozzászólásokat egy másik felhasználó vagy felhasználók írják neki. Örülök amúgy, hogy jól szórakozol ezen :D
2021. ápr. 22. 12:23
 119/122 anonim ***** válasza:
78%

A 114-es nem én vagyok, a 116-os igen.

Itt is van egy 2 pipás hozzászóló (13-as), és mivel a rovatban ritkán látok ilyet, esélyesnek tartom, hogy ő az. Ha így van, az sok mindent megmagyaráz :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2021. ápr. 22. 17:07
 120/122 anonim ***** válasza:
16%
Skacok, azt amúgy vágjátok hogy itt 2 emberről van szó? A 93-ast és a 101-est írtam én, semmi mást. És ki mondta hogy covid osztályon dolgozó orvos vagyok? Azt mondtam hogy covidon önkénteskedek. Érdemleges választ, ellenérveket egyikőtöktől sem kaptam, csak ment a hu de ciki már, orvosnak adja ki magát es nem is az. Valami érdemleges választ várnék sértegetés helyett, az nekem is megy
2021. ápr. 23. 00:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!