Mi a véleményetek a covidról? Ti hisztek abban hogy nagyon veszélyes? Vagy szerintetek is egy hazugság az egész?
Szerintem ezt a témát lezárhatjuk
A kérdező kapott választ, megköszönte
Szép estét és jó egészséget mindenkinek
Egy betűvel sem állítottam, hogy orvos vagyok.
Viszont igenis kórházban dolgozom.
Nyilván a 150 nem egy pontos szám, és a 0 sem, csak megközelítőleges. Arra való, hogy érzékeltessem vele, ha akad is oltott beteg a kórházban, EGYÁLTALÁN nem az a jellemző, mert akkor már mindenki erről beszélne nálunk. Olyant meg még nem is hallottam, hogy két oltás után fektettek volna be valakit COVID-dal. Attól még előfordulhat, de ez is napi beszédtéma volna nálunk, ha annyian lennének! Vagy azt hiszitek, hogy az ilyen dolgok titokban maradhatnának? Ennyire nem ismeritek az emberi természetet? Arra sem gondoltok, hogy bennünket is nagyon izgatna, ha tele lennének oltottakkal az osztályok, hiszen mi is oltottak vagyunk!
Amúgy bírom a hülye fejét annak a lúzernek, aki otthon a kanapéjáról kijelenti, hogy én hol nem dolgozom. Erről egyszerűen fogalma sem lehet. De ő az, aki a súlyos beteg COVID-os fiatalt is hazugnak nevezte, azokat is, akik leírták, milyen körülmények közt halt meg az édesapjuk, édesanyjuk az intenzíven COVID-ban. (Biztos magából indul ki, amikor mindenkit hazugnak nevez, el sem tudja képzelni, hogy vannak, akiknek nem szokása hazudozni.)
Amúgy pont ő az, aki semmit sem tud (és nem is akar) bizonyítani, csak légből kapott kinyilatkoztatásokat tesz.
Na, mindegy. Valami miatt nagyon frusztrált, ezért műveli ezt. Írtam már, hogy nem kéne vele foglalkozni. Nem is fogok a továbbiakban.
A szavazás már úgyis megmutatta, az értelmes többség hogyan vélekedik.
#113 Persze, most már kijavítod magad, hogy rámutattam a hazugságaidra, de azt a hozzászólásodat nem tudod eltüntetni, amiben kijelentetted, hogy egyetlen oltott sincs a covid-osztályon :)
Mennyit fizetnek ezért neked? Megéri ezért a megaláztatás?
A 114-es nem én vagyok, a 116-os igen.
Itt is van egy 2 pipás hozzászóló (13-as), és mivel a rovatban ritkán látok ilyet, esélyesnek tartom, hogy ő az. Ha így van, az sok mindent megmagyaráz :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!