Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Cigány ország lehetséges?

Cigány ország lehetséges?

Figyelt kérdés
Nekem úgy, tűnik!

2021. ápr. 16. 00:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Magyarok mennek ki, vagy nem szülnek gyereket, vagy csak 1-2-t mondjuk. A cigányok ezerrel szülik a gyerekeket, itthon maradnak és ténylegesen egyre többen vannak. Nem vagyok cigánygyűlölő, de én is ugyanazt látom, amit te.
2021. ápr. 16. 01:06
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Már ott élsz.
2021. ápr. 16. 01:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Már itt vagyok hála istennek 🇩🇪
2021. ápr. 16. 01:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az meg migránsország.
2021. ápr. 16. 01:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazad van nálunk is jelentős a kötvény buli khmmm
2021. ápr. 16. 01:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Románia, Bulgária, Magyarország tele van cigányokkal, Németország meg törökökkel, akik meg arrogáns és bunkó xarnak gondolják a németeket, a cigányok meg lenézik a magyarokat, meg úgy mindenkit, kivéve a törököket meg az arabokat, azoktól félnek. :) fene tudja miért van ez. Amúgy hajrá muktikultúra! ( biztos jó).
2021. ápr. 16. 01:31
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem, egy cigányok vezette ország lehetetlen. Mert akkor nincs aki ellássa őket és rövidesen Afrikai szinten élnének.

De ettől függetlenül egy hatalmas cigány népességgel rendelkező ország lehetséges sőt most is az van.

2021. ápr. 16. 07:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincs, aki dolgozzon és eltartsa őket, és még lopni is csak egymástól tudnak.
2021. ápr. 16. 08:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
50 év múlva elképzelhető, ha nem kezdenek végre olyan életet élni a cigányok is, mint a magyarok, ha 14 évesen már szülnek.
2021. ápr. 17. 13:55
 10/14 anonim válasza:
0%
Hogy lenne cigány ország amikor az egész világ a cigányoké (mindenhol ott vagyunk)? 😃 egyébként félcigányként mondom ezt haver , szőke kék szemű fehér bőrű vagyok az emberek azt hiszik valamilyen skandináv vagyok 😅és képzeld nem vagy 100% magyar én se vagyok még hogy félvér vagyok se vagyok 50% 😂 a magyar nép keveredett : zsidokkal, svábokkal , szlávokkal , törökökkel , olaszokkal , több kisebb Eurázsia kis csoportokkal :(avarok,hunok ,ruszinok stb) es természetesen cigányokkal is . Itt élnek 500 éve a cigányok szerinted nem keveredtek a magyarokkal? 😂😂😂 elarulom hogy benned is van cigány.
2021. ápr. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!