Mit szólnátok egy cigány ország létre hozásához?
Figyelt kérdés
olvastam olyat hogy kalinyingrádban akartak a lengyel cigányok létrehozni egy országot2013. jan. 5. 15:30
1/24 anonim válasza:
Épp az folyik jelenleg, a baj az hogy Magyarországból akarják létrehozni...
2/24 anonim válasza:
Én támogatom, feltéve ha az összes odamegy és nem jön ki onnan.
3/24 anonim válasza:
Jó lenne.
Az EU-nak kéne vennie egy kb. 100 ezer négyzetkilométeres földet az oroszoktól és odavinni a 15 milliós cigányságot.
4/24 anonim válasza:
az lenne a legnagyobb büntetés számukra ha lenne egy saját országuk, ki tartaná el őket?
5/24 anonim válasza:
Majd eltartják magukat, ahogy mindenki más is eltartja saját magát.
6/24 anonim válasza:
Én nem bánnám, csak ne itt. Legalább mehetnének oda, ahányan vannak.
7/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem old meg semmit. Még akik ki is mennének oda azok is hamar visszajönnének. Ahol mindenki cigány ott ki termelne javakat?
8/24 anonim válasza:
Ha nem itt akkor örülnék neki. Pl. javasolnám Brüsszelt!
Aztán élhetnének az ő saját törvényeik szerint ahogy akarnak.
9/24 anonim válasza:
Származás alapján: létezik, Indiának hívják, és rohadtul nincs szükségük nagyobb népességre, mint ahogy semelyik országnak.
10/24 anonim válasza:
Egyetértenék vele. Ahogy valaki írta, az EU megvehetné az oroszoktól Szibériát a cigány ország számára. De ha létrejönne ilyen, minden cigányt kitoloncolnék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!