Mit szólnátok egy cigány ország létre hozásához?
13-as,Indiából sem véletlenül jöttek el,ott is utálta őket mindenki,inkább kirugdosták őket
Amúgy én is támogatom a saját országot,csak ne itt Magyarországon legyen!!
Valahol Szibériában,vagy valami távoli szigeten
és oda kitelepíteni az összes orkot,de egy se maradjon itt mert elszaporodnak megint!!
Aztán meglátjuk mit kezdenek magukkal,nincs honnan lopkodni,fosztogatni,sztem pár hét után egymást zabálnák fel
Mit oldana meg? Ha lenne is, a ciganyok nem ulnenek ott, hanem jarnanak kulfoldre lopni.
pl Romaniaban van vagy 3-4 millio cigany, vannak olyan helyek ahol majdnem 100% az aranyuk (pl Craiova kornyeke)... de ahelyett, hogy ott ulnenek, es orulnenek egymasnak, szazezrevel mennek Franciaorszagba, Olaszorszagba stb lopni meg koldulni.
"Támogatom az ötletet.Az észak-kelet,keleti megyéket kellene elcsatolni egy úgymond cigány ország kikiáltásához."
Ha annyira támogatod az a magyar területek elcsatolását, akkor csatold el a saját, vagy a rokonaid területét a részükre, vagy költöztesd be őket magadhoz.
ma 14:56
hát ez elég szar ötlet
"És sztem úgy lenne igazságos ha a cigányok örökölnék magyarországot,hamár többségbe vannak-lesznek."
Szerintem meg az lenne, hogy ha elmennének, veled együtt! :D
"mi velük ingyen építenénk egy vasútvonalat"
Normális vagy Te?! Az utolsó gramm vasat is vinnék a MÉH-telepre...
az antarktiszon kényelmesen elférnének,
és a jegesmedvék sem halnának éhen.
(Dupla haszon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!