Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólnátok egy cigány...

Mit szólnátok egy cigány ország létre hozásához?

Figyelt kérdés
olvastam olyat hogy kalinyingrádban akartak a lengyel cigányok létrehozni egy országot
2013. jan. 5. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az indiai őshazában hasonló a kultúra, az emberek, ott sokkal könnyebben beilleszkednének, nem kellene elviselniük ezt a szörnyű "rasszizmust".

India:

[link]

[link]

Cigányok:

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 5. 17:52
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Támogatom! Én valami lakatlan szigetre gondoltam, hajóforgalom nélkül.
2013. jan. 5. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

13-as,Indiából sem véletlenül jöttek el,ott is utálta őket mindenki,inkább kirugdosták őket

Amúgy én is támogatom a saját országot,csak ne itt Magyarországon legyen!!

Valahol Szibériában,vagy valami távoli szigeten

és oda kitelepíteni az összes orkot,de egy se maradjon itt mert elszaporodnak megint!!

Aztán meglátjuk mit kezdenek magukkal,nincs honnan lopkodni,fosztogatni,sztem pár hét után egymást zabálnák fel

2013. jan. 6. 11:55
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Mit oldana meg? Ha lenne is, a ciganyok nem ulnenek ott, hanem jarnanak kulfoldre lopni.

pl Romaniaban van vagy 3-4 millio cigany, vannak olyan helyek ahol majdnem 100% az aranyuk (pl Craiova kornyeke)... de ahelyett, hogy ott ulnenek, es orulnenek egymasnak, szazezrevel mennek Franciaorszagba, Olaszorszagba stb lopni meg koldulni.

2013. jan. 6. 14:56
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

"Támogatom az ötletet.Az észak-kelet,keleti megyéket kellene elcsatolni egy úgymond cigány ország kikiáltásához."

Ha annyira támogatod az a magyar területek elcsatolását, akkor csatold el a saját, vagy a rokonaid területét a részükre, vagy költöztesd be őket magadhoz.

2013. jan. 6. 18:55
 16/24 A kérdező kommentje:

ma 14:56

hát ez elég szar ötlet

2013. jan. 6. 19:18
 17/24 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem meg el lehetne adni őket ingyen munkásnak ,mondjuk mi velük ingyen építenénk egy vasútvonalat, ami csak képzeletben létezik ,kb 60 kilométeres , a vas sín ára csak ócskavasban 360 millió Ft.
2013. jan. 6. 19:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"És sztem úgy lenne igazságos ha a cigányok örökölnék magyarországot,hamár többségbe vannak-lesznek."

Szerintem meg az lenne, hogy ha elmennének, veled együtt! :D

2013. jan. 6. 20:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"mi velük ingyen építenénk egy vasútvonalat"

Normális vagy Te?! Az utolsó gramm vasat is vinnék a MÉH-telepre...

2013. jan. 6. 20:02
 20/24 anonim válasza:
37%

az antarktiszon kényelmesen elférnének,

és a jegesmedvék sem halnának éhen.

(Dupla haszon)

2013. jan. 7. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!