Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sok szó van manapság az lmbtq...

Sok szó van manapság az lmbtq témáról. Ha ti oldanátok meg, akkor pl. egy transz férfit milyen wc-be küldenétek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 16:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%

Én az alapján dönteném el, hogy kinek mi van a lába között, mert végső soron csak az a lényeg a női-férfi felosztásnak a mellékhelyiségeknél, hogy miből csorgatod ki a pisit.

Akinek férfi nemi szerve van, az a férfiba, akinek női nemi szerve van, az pedig a nőibe menjen, és mindegy az, hogy az most átoperált vagy sem.

2021. ápr. 13. 01:59
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem közös vécé kellene mindkét nemnek és akkor nem lenne ilyen probléma. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, transz vagy nem transz, menjen be, zárja magára az ajtót, és végezze el a dolgát békében! Engem nőként baromira nem érdekel, hogy a mellettem lévő fülkében lévőnek puncija van vagy kukija, hiszen úgysem látom!
2021. ápr. 15. 09:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Igaz hogy 2 hónapos kérdés, de szerintem ez nem időhöz kötött téma úgyhogy válaszolok.

Én is azt gondolom mint amit az ötös, szerintem az a reális ha kinézet alapján használják az emberek a nyilvános wc-t. Nem igazán értem azokat, akik azt mondják hogy nemiszerv alapján kéne dönteni, egyrészt azért mert ha egy hosszú hajú, női ruhába öltözött, kisminkelt, láthatóan női életet élő és nőként funkcionáló emberről senki nem fogja azt gondolni, hogy cerkája van, egy szőrös, kigyúrt csávóról pedig senki nem fogja azt feltételezni hogy puncija van. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy egy transznemű embert ránézésre be lehet azonosítani, pedig nagyon ritka az hogy ez igaz legyen. A legtöbb transznemű férfi ugyanúgy férfinak néz ki és ugyanúgy férfi életet él mint egy "született" férfi, ugyanez a transz nőkkel és a született nőkkel. Számomra abszurd és érthetetlen, miért akarna valaki egy férfi ruhában levő, férfinak kinéző, férfi viselkedésű valakit a női wc-be, vagy fordítva. Sokkal kellemetlenebb helyzetbe kerülne mindenki, a transz ember is és a többiek is, ha a születési neme szerinti wc-be menne be.

Ha nem kinézet szerint, hanem születési nem szerint járnának wc-re az emberek, akkor ezek a férfiak a lányoddal és a feleségeddel mennének egy mosdóba:

[link]

[link]

[link]

Ezeknek a nőknek pedig a férfiakkal kéne egy mosdóba menniük:

[link]

[link]

[link]

Szerintem ez abszurd lenne.

2021. jún. 16. 17:35
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Az udvari pottyantósba. Úgy, hogy bele is essen. Oda való.
2022. máj. 3. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!