Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sok szó van manapság az lmbtq...

Sok szó van manapság az lmbtq témáról. Ha ti oldanátok meg, akkor pl. egy transz férfit milyen wc-be küldenétek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 16:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10: ezt írtam a 9-esben, hogy nem vagyok járatos, ezért ez az én "laikus" értelmezésem volt, és hogy a szavazásra válaszolók is beleeshetnek ebbe a hibába, ami befolyásolhatja az eredményt
2021. ápr. 9. 17:28
 12/24 anonim ***** válasza:
11%

"A transz férfi az olyan személy, aki női testbe született, de férfinak érzi magát."

Vagy esetleg nem őszinte magához, és inkább ebbe a zűrzavaros eszmefutatásba megy, minthogy elismerje: leszbikus.

2021. ápr. 9. 17:30
 13/24 molnarmarcell21 ***** válasza:
73%

Szerintem egyértelmű, hogy koedukált fülkék kellenek. Teljesen felesleges két külön vécé az észszerűséget valló nyugati civilizációban.

Ahol van erkölcsi alapja a szegregációnak, ott nyilván nem.

2021. ápr. 9. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:
12%

#13 a koudukált vécék ellen meg a vadfeministák fognak vinnyogni, hogy túl sok a férfierőszak.

Szerintem ne legyenek vécék, mindenki hordjon magával zacskót és oldja meg.

2021. ápr. 9. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

12

Egy leszbikus miért érezné magát férfinak?

2021. ápr. 9. 17:37
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

Koedukáció kéne, csak olyan szintű emberi minőség még egy országban sincs, hogy meg lehessen tenni az első lépéseket.

Az ilyen transzi tévképzeteseket meg el kell küldeni valami elmeorvoshoz, mert komoly gondjuk van az önelfogadással. A gyerekeket meg nyilván védeni az lmbtqp+ térítéstől, a suttogó propagandától.

2021. ápr. 9. 17:39
 17/24 anonim ***** válasza:
41%

Ahol van mozgássérülteknek külön WC, ott engedném, hogy azt használják. Ahol nincs ott meg használják a születési nemük szerinti WC-t.

Egyre gyakrabban találkozok koedukált WC-vel trendi irodaházakban, szórakozóhelyeken, de ez átlag embereket feszélyezi. Férfinak megalázó ülve vizelni, nő meg nem szívesen csurgat, pláne nem rottyant, ha mellette lévő boxban férfi van (pláne ha az vonzó).

2021. ápr. 9. 17:59
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
17# egy atoperalt transz nőt hogy allitasz oda a piszoárhoz?
2021. ápr. 9. 18:26
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
Hát szerintem döntsék el a nők, hogy akarnak e egy férfival közös vécében lenni. Férfi az, akinek pénisze van.
2021. ápr. 9. 18:51
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
Én annyira képzetlen vagyok ideológiailag, hogy nem tudom, hogy a transz férfinek mi a biológiai neme. De valószínűleg abba a retyóba küldeném, amilyen neműnek született.
2021. ápr. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!