Anyukám pénzéből? Szerencsés vagy ha te 17 évesen még nem dolgoztál nyáron... Ha meg nem akarsz segíteni akkor kussolj a témával kapcsolatban és ne mondogasd hogy nincs értelme a tüzijátéknak.
2010. aug. 20. 22:36
12/23 anonim válasza:
Megfogalmazom, mert látom nem érted: Te, nem akarsz segíteni, mert közöd sincs a hibához. Több tízezer tüzijátékos embernek sincs köze a hibához DE TE ELVÁROD TŐLÜK HOGY LEMONDJANAK A 4-5 HAVI BÉRÜKRŐL, MERT legalábbb ennyit keressnek az augusztusi rendelések miatt.
2010. aug. 20. 22:45
13/23 anonim válasza:
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:48
Te egy jó nagy f@ sz lehetsz
2010. aug. 20. 23:22
14/23 anonim válasza:
Már úgy vártam ezt az okoskodást. :)
Na akkor tisztázzuk: a nagynéném házát családostul elvitte az árvíz. Mi szállásoltuk el, amíg össze nem tudták magukat szedni. A kártérítés lósz@r sem volt. És akkor most szerinted még fizessek is a többi embernek, amikor te és a többi nagypofájú hőbörög, mert látni akar fél órán keresztül egy csomó pénzkidobást az államtól? Az adózók pénzéből? A nagynénémék is adózó állampolgárok! Mégis őket leszarja minden állami szerv, de tűzijáték az legyen!
Látom te nem fogod fel! És 17 évesen én is vállaltam munkát nyáron, szóval ezt is buktad kis okostojás.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22
Ha csak ennyire futja a szókincsedből, akkor menj vissza az iskolapadba és tanulj tovább kultúrát.
2010. aug. 21. 07:55
15/23 anonim válasza:
A kenyér és cirkuszból a népnek általában a cirkusz a fontosabb. Akkor meg kapják meg! Olcsóbb, mint a kenyér.
2010. aug. 21. 12:18
16/23 anonim válasza:
07:55, utoljára 3 éve láttam tüzijátékot mert nem érdekel. De te ennyire nem fogod fel? Hogy a tüzijáték több tízezer embernek egy csomó bevétel? Nem csak a boltosokról van szó, hanem a városi szintű megrendelésekről.
2010. aug. 21. 15:54
17/23 anonim válasza:
egyébként ha lemondták volna az egész tüzijátékot , akkor kb 200-300 millió Ft al segíthettek volna az árvízkárosultakon, azután az állam foglalkozhatott volna a sok megszegett szerződéssel, esetleg utcárakerült tüzijátékosokkal, ha 2 millió ember 1000 Ft-al támogatná az árvízkárosultakat, 2 milliárd Ft jutna nekik, és a tüzijátékosoknak sem lenne semmi bajuk. Melyiket választanád?
2010. aug. 21. 16:00
18/23 anonim válasza:
16:00 - Ez a baj az idénymunkával az állandóval szemben...
2010. aug. 21. 16:03
19/23 anonim válasza:
Értem már,te nem érted meg hogy a tüzijátékosok úgy kalkuálnak hogy Augusztusban és Decemberben rengeteg a megrendelés. Ha jövőre se akar valaki tüzijátékot akkor az ellen most kell demonstrálni, nem amikor már kész van egy csomó rakéta Augusztusra...
2010. aug. 21. 16:04
20/23 anonim válasza:
16:03, így van, viszont augusztus meg szilveszter előtt is, legalább 4-5 hónappal elkezdenek dolgozni.
Ez kb olyan mintha te csináltatnál egy házat úgy hogy az építészek veszik meg az alapanyagokat(persze az a végén az árban benne lenne), de aztán pár ember tiltakozása miatt úgy döntesz hogy a pénz nagyrészét mások megsegítésére adom, az építészek meg várjanak 1-2 hónapot amíg kifizeted a munkájukat, majd csak felvesznek még 1-2 hitelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!