Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme bármifajta tűzijátéknak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 20:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%
csak szilveszterkor, a foci vb-n és a győztes háború végén
2010. aug. 20. 20:16
 2/23 anonim ***** válasza:
69%
Van. A gyerekek szeretik. Meg hát állítólag kimegy rá 1 millió ember. Legalábbis ezt mondták ma a híradókban.
2010. aug. 20. 20:18
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
a tüzijátékosok nagy része ebből a pénzből él majdnem félévig, utána a Szilveszteri pénzből majdnem fél évig
2010. aug. 20. 20:22
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Jó üzlet a vállalkozóknak, a fővárosnak is bevétel. Egy kellemesen eltöltött nap záróeseménye. Szép látvány, és akárhogy is nézzük csak nemzeti ünnep augusztus 20.
2010. aug. 20. 20:26
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Van

Mégiscsak nemzeti ünnep augusztus 20.

Másrészt pedig jó turista csalogató és bevételi forrás.

2010. aug. 20. 20:27
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
A gyerekkoromban sokkal szebb és változatosabb volt, mint most.
2010. aug. 20. 20:29
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Nincs.

Pénzkidobás. Míg az árvízkárosultakra sosincs elég pénz, addig a fővárosban és nagyobb városokban ne csináljanak csinnadrattát. Ha recesszió van, akkor össze kell húzni a nadrágszíjat, nem pedig mellet döngetni, hogy mi "milyen f@szául meg tudjuk ünnepelni aug. 20-adikát". Kérdezzetek csak meg egy olyan embert, akinek elöntötte a házát a víz.

Vagy egyszerűen csak gondoljatok bele, hogy ti olyan helyen éltek. A kártérítés viszont nem fedezi a kárt. Megéri milliókat kiadni fél, vagy egy óráért??

2010. aug. 20. 20:33
 8/23 anonim ***** válasza:
43%
Hát szerintem annyi hogy az árusok pénzt tudnak keresni meg pl. a tinédzsereknek jó randihely.és az első válaszolónak írom hogy ebbe az országba katonaság sincs vagyis nyertes háború sem lesz.vagyis van katonaság de szerintem max 5000 fő.
2010. aug. 20. 20:38
 9/23 anonim ***** válasza:
77%

20:33

NEM FÉL ÓRÁRA FIZETNEK, a tüzijátékosok 5-6 hónapig ebből a bevételből ÉLNEK!

Egyébként voltam segíteni egy táborral mivel csak 17 éves vagyok, de adtam 10000 Ft ot(ennyim volt) egy házaspárnak,így legalább biztos elér hozzájuk,

ÉS te hogyan segítettél rajtuk? Ha csak regisztráltál egy facebookos sztrájkoló csoportba az nem számít.

2010. aug. 20. 20:48
 10/23 anonim ***** válasza:
3%

A válasz megírásának időpontja: ma 20:48

Nem fél órára fizetnek, de csak fél óráig élvezheted, értelmezd jól a kérdést..

És akkor mi van, ha fizettél az anyukád pénzéből 10 000 Ft-ot egy károsultnak? Szerinted akkor minden rendben van és nyugodtan nézheted a tűzijátékot? Verheted a melledet, hogy mekkora nagy hős vagy? Hát rohadtul nem így van! És nehogy tőlem várd el, hogy segítsek rajtuk, mert nem én sz@rtam el a gátak megerősítését, korszerűsítését évek óta. Csak mondod itt a hülyeségedet, de még te sem érted, miről beszélsz. Hányingerem van az ilyen okostojásoktól.

2010. aug. 20. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!