Vajon a transzneműség olyan 20 év múlva továbbfajulhat transzfajúsággá?
Persze elsőre abszurdnak hangzik, de ne feledjük, hogy ez az egész transznemű téma is 20 éve pont ilyen abszurd volt.
Van egy baljós előérzetem, hogy 2041-re már különféle állatokká is lehet majd műtetni magadat, és aki nem annak az állatnak hív, sőt nem ismeri el, hogy már annó csecsemőként is mondjuk medvének kellett volna születned azt megbűntetik.
Pl. mész be dolgozni, és normálisan telnek a napok. Egyik nap aztán új kollégát vesznek fel, akinek szőrdarabok vannak ragasztva a karjára meg a nyakára, hegyesre van csiszolva a foga, sárga kontaktlencsét hold, és a segge felett egy prémes farok van odatűzve.
Farkasként mutatkozik be, és amennyiben a munkahely nem bíztosít neki pisilő tűzcsapot, telihold ugató teraszt, és nyers húst a büfében, valamint ha valamelyik munkatársa nem ismeri el, hogy farkas, akkor perelni fog, amit az új transzfajú-barát törvények miatt meg is nyer.
Kérdező, miért korlátozod le biológiai entitásokra? Én alapesetben apache támadó helikopter vagyok.
Szombatonként királynak képzelem magam, ezért őfelségének kell szólítanod, ha nem hódolsz be előttem, akkor kirekesztő vagy.
Vasárnaponként a jóisten vagyok, úgyhogy imádkoznod kell értem.
Erre mit lehet írni, hogy mindenki zöld gombot nyomja meg? Mert ha azt írom, hogy , de jó lenne vegre ilyen haladó világban élni akkor a bunkó büdös sörivó paraszt prolik akiknek Suzukija van én még a nőjüket is verik azok lepontoznak.
De ha azt írom, hogy ez egy korcs világ akkor meg a laktózmentes szója láttét szürcsölgető , sálat hordó gyenge , mamlasz , kommunizmust nyaló antifa majmom pontoznak le.
Hol az a pont ahol zöld pacsit kapok?
Egyértelműen megállapítható, hogy a transzneműség nem képes "transzfajúsággá" alakulni idővel. A pszichológia tudománya ebben a témában tisztán lát.
Az előérzeted, miszerint évtizedeken belül az emberek képesek lesznek módosítani testüket, viszont jó eséllyel bekövetkezhet (részben már megvalósult). De nem abban a formában, amiben elképzelted (állatokká alakulás), hanem mint testünk képességeinek javítása és betegségek, fogyatékok korrekciója.
Első használói és támogatói valószínűleg a hadiipar és a férfi nemiszerv megnagyobbítás igénylői lesznek, erre a két gazdasági támogatói csoportra mindig lehet számítani.
A munkahelyekkel kapcsolatos aggodalmaid azonban alaptalanok. Ha valaki "transzfajú" volna, annak semmiképpen nem kellene biztosítani tűzcsapot és nyers húst a büfében. Mind a mai napig kifejezetten hiányos a munkavállalókat védő törvények sora, ennek következményeképpen gyakran kerülnek megalázó helyzetbe például a fogyatékkal vagy tartós betegséggel együttélő munkavállalók, a menstruáló nők, az inkontinenciában szenvedő idősebb dolgozók, stb. Ez leginkább akkor fáj, ha rólad van szó vagy egy hozzátartozódról. Egyelőre ezeket a hétköznapi problémákat sem sikerült orvosolni.
Kérdésedből nem tudtam egyértelműen megállapítani, hogy komolyan kérdezel, vagy csak valamilyen frusztrációd akarod kiélni a nálad elesettebb és védtelenebb embereken. Válaszom abban a hitben fogalmaztam, hogy egyenes, gerinces ember vagy és komolyan érdekel mások mit gondolnak a felvetésedről, nem tudsz azonosulni azokkal a hozzászólókkal, akik más emberek dehumanizálásán és megalázásán szórakoznak.
#17 "De azzal szerintem nincs baj, ha egy férfi nőnek szeretne kinézni vagy egy nő férfinek..."
csak szólok, hogy erről még 30 évvel ezelőtt is simán azt mondta a többsége a nyugati társadalomnak, hogy "alig van olyan őrült, aki 'más' szeretne lenni és azért műtétnek is alávetni magát". Aztán tessék, ma te már természetesnek veszed.
Engem nem zavarna. És akkor mi van. Az ő teste azt csinál amit akar.
Az zavar hogy a fidesz ezt az egész témát politikai haszon érzésre használja hogy tovább tudjanak lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!