A "Tibi atya" profiljából nem derül ki egyértelműen, hogy vagy kormánypárti vagy ellenes, milyen előjelű lehet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:27
11/15 anonim válasza:
Semmi jelét nem láttam annak, hogy Fideszes lett volna, nagyon sok éve követem már. Régebben tartózkodott a politikától és csak alkesz humort nyomatott. Most már mindenfélét és Ellenzéki lett.
Megjegyzem, nem is lehetett volna Fideszes, hiszen a követői mind fiatalok akik irtóznak a Fidesz-KDNP köpedelemtől. Az nyugger, roma, falusi, határon túli párt.
12/15 anonim válasza:
Szerintem bánja hogy ide született ezért iszik.
13/15 anonim válasza:
#12 álltalában nem bírom a szar országunk van és ez vicces humort, de ez jó volt.
14/15 anonim válasza:
Józan gondolkodású.
Nevetséges, hogy ha valaki nem húz egyik oldalra se, akkor a proli magyarnak az már gáz.
Korlátoltak vagytok.
15/15 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy?
Ha tetszenek a mémek az oldalon,akkor nem kell hogy számítson. A blogokat meg nem olvasod el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!