Ha az USÁ-ban hatalomra kerülne egy sztálinista vezető, akkor megszűnne az az igazságtalanság, hogy a 8 leggazdagabb embernek annyi vagyona van, mint a fél világnak?
Nem offolok, te kezdted el Kérdéscímből, hogy az USA-ban Sztálinista vezetőnek kéne hatalomra kerülnie, hogy Jólét legyen, és hogy nem tudom Milyen Logikai szállal, de eljutottatok Afrikába, de bámulatos.
Afrikában nagyrészt Anarchia van, az Államhatalom a Fővárosra és 1-2 városra terjed ki, és helyettük Hadurak, gerillák, önjelölt diktátorok és vallásos terroristák gyakorolnak rémuralmat, abban nincs semmi Kapitalizmus, hanem gazdasági szempontból egy kevéske segélyért meg további fegyverekért elcsereberélik a véres gyémántjaikat.
Az Ókorra visszatérve, akkoriban Afrika Terra Nullius, gyéren lakott terület volt, két törzs háborúzott, egyik legyőzte a másikat, és az arra járó Arab kereskedőknek adták el, de Hobbikommunistaként sziporkázol a Történelmi Ismereteiddel, vagy azoknak a Hiányával.
Majd Felnősz.
"Sztálinista vezetőnek kéne hatalomra kerülnie"
Hazudsz. Sehol ne mondtam én ilyet.
" Ha az USÁ-ban hatalomra kerülne egy sztálinista vezető, akkor megszűnne az az igazságtalanság, hogy a 8 leggazdagabb embernek annyi vagyona van, mint a fél világnak? "
Akkor ez Mit jelent mégis ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!