Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az USÁ-ban hatalomra...

Ha az USÁ-ban hatalomra kerülne egy sztálinista vezető, akkor megszűnne az az igazságtalanság, hogy a 8 leggazdagabb embernek annyi vagyona van, mint a fél világnak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 19:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Attól még a kapitalizmus volt az afrikai rabszolga-kereskedelem motorja. Megint a tények elkendőzése a célod a szándékos félreértelmezéssel?
2021. márc. 26. 23:30
 12/28 A kérdező kommentje:
Merthogy annyira hibásan azért nem írtam le azt a mondatot, hogy nem bírtad volna jól értelmezni, ha kicsit megerőlteted magad.
2021. márc. 26. 23:31
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Áá nem, kilométerekről látszik, hogy minden rosszért a kapitalizmust teszed felelőssé. Még azért is, amihez semmi köze.
2021. márc. 26. 23:40
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor áruld már el nekem, hogy mi alapján kell válogassam a kapitalizmus bűneit? Merthogy nem tudok érvet, ami azt bizonyítaná, hogy az újkori rabszolgaság ne a kapitalizmus műve lett volna.
2021. márc. 26. 23:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Gondolom a te logikád mentén a fogyasztói társadalomról se a kapitalizmus tehet, illetve arról se, hogy néhány országban egyáltalán nem teremtett magasabb életszínvonalat.
2021. márc. 26. 23:45
 16/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%
Sztálin és a társadalmi igazságosságot hogy bírod ki röhögés nélkül leírni egy mondatban ?
2021. márc. 27. 14:25
 17/28 A kérdező kommentje:
Te meg hogy bírsz röhögés nélkül offolni?
2021. márc. 28. 12:15
 18/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
55%

Nem offolok, te kezdted el Kérdéscímből, hogy az USA-ban Sztálinista vezetőnek kéne hatalomra kerülnie, hogy Jólét legyen, és hogy nem tudom Milyen Logikai szállal, de eljutottatok Afrikába, de bámulatos.

Afrikában nagyrészt Anarchia van, az Államhatalom a Fővárosra és 1-2 városra terjed ki, és helyettük Hadurak, gerillák, önjelölt diktátorok és vallásos terroristák gyakorolnak rémuralmat, abban nincs semmi Kapitalizmus, hanem gazdasági szempontból egy kevéske segélyért meg további fegyverekért elcsereberélik a véres gyémántjaikat.

Az Ókorra visszatérve, akkoriban Afrika Terra Nullius, gyéren lakott terület volt, két törzs háborúzott, egyik legyőzte a másikat, és az arra járó Arab kereskedőknek adták el, de Hobbikommunistaként sziporkázol a Történelmi Ismereteiddel, vagy azoknak a Hiányával.

Majd Felnősz.

2021. márc. 28. 13:09
 19/28 A kérdező kommentje:

"Sztálinista vezetőnek kéne hatalomra kerülnie"

Hazudsz. Sehol ne mondtam én ilyet.

2021. márc. 28. 13:15
 20/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%

" Ha az USÁ-ban hatalomra kerülne egy sztálinista vezető, akkor megszűnne az az igazságtalanság, hogy a 8 leggazdagabb embernek annyi vagyona van, mint a fél világnak? "

Akkor ez Mit jelent mégis ?

2021. márc. 28. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!