Ez tényleg komoly?
Nem tudom, nem fogok utánanézni, de azt mindig is támogattam, hogy a nem erőszakos jellegű bűncselekményeket alternatívan büntessék. A börtönök ráadásul (itthon legalábbis) csak rontanak az elítélteken és abból is deviánst csinálnak, aki addig nem volt az.
Szóval pl. aki gazdasági bűncselekményt követ el, az küldjék el közunkára és fizettessék meg az okozott kár többszörösét vele. Aki közlekedési balesetet okoz, az segítsen a sérült ápolásában, alkalmazzák közlekedési rendőrként... stb.
Mindenesetre a "feminizmus, feminista, femináci" szavak helyett a "hülye,vagyok,üssetek" találóbb lett volna a kérdésed keresőkifejezései közé:DDDDDDDD.
Pinduri agyaddal mégis mitől találtál e között és a feminizmus között összefüggést? Tudod e mit jelent? Csak mert a cikkben a nő a feminizmus eszméivel pontosan teljesen ellentétes állásponton helyezkedik.
ma 17:09
Az mindegy, a lényeg, hogy picipéniszke feltúrta a memecentert, hogy feminácizhasson egy jóóóólesőt :D
"Aki közlekedési balesetet okoz, azt alkalmazzák közlekedési rendőrnek? Biztos jól átgondoltad?"
Nem gondoltam jól át :D Olyasmire gondoltam, aminek során megismerheti a balesetekkel járó nyűgöt vagy jobban kiismerheti a közlekedést. A lényeg, hogy érezze át, mekkora szívás sokaknak akár egy kis koccanás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!