Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha korlátozás van, akkor...

Ha korlátozás van, akkor miért szabad dolgozni menni még ott is, ahol lehetetlen a távolságtartás?

Figyelt kérdés

Pl. egy gyárban

Bezzeg kikapcsolódási lehetőség semmi. De dolgozni azt szabad.

Nem munkaundor, de így mi értelme.

2021. márc. 24. 10:31
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
69%
Végre egy jó kérdés, még se reménytelen a helyzet annyira mit gondoltam.
2021. márc. 24. 10:33
 2/44 A kérdező kommentje:
Csak a fizikai dolgozó van ennek kitéve.
 3/44 anonim ***** válasza:
72%

Lehet maszkot hordani, kezet mosni.

Valaminek muszáj működnie. Pl. mi lenne ha leállna a gyár ahol gyártják a gyógyszereket/autóalkatrészeket/élelmiszert? Akkor még nagyobb káosz lenne.

4/44 anonim ***** válasza:
82%
Elég nagy baj lenne, ha nem dolgozhatnánk.
 5/44 anonim ***** válasza:
63%

Oké, de akkor a mentők se dolgozzanak, meg egy csomó másik ember?

Vagy senki ne dolgozzon? Akkor mi lenne szerinted néhány nap múlva?

2021. márc. 24. 10:35
 6/44 anonim ***** válasza:
36%
Gyárban dolgozhatsz hogy a multi jól járjon,de a kisvállalkozó dögöljön éhen.Százával betegedtek meg a BKV dolgozói egy friss hír szerint,ők is terjesztik a dögvészt tudtukon kívül persze,de ez nem gond.Viszont ne dolgozz ha vállalkozó vagy.Ez a világ diktatúrája,észak-korea világszerte.
2021. márc. 24. 10:35
 7/44 anonim ***** válasza:
54%

Na ez az, mikor valaki kérdezi, hogy hogy lehet, hogy Kínában most jóvilág van, mindig azzal jönnek, hogy mert ott így lezárták a régiókat, úgy lezárták a városokat, senki, sehova se ki, se be semmilyen okból nem mehetett.

Hát ha ennyire példát lehet venni róluk, akkor mi miért nem csináljuk? Holnaptól senki, de tényleg SENKI ne menjen még munkába se minimum 1 hónapig.

Tudod mi lesz akkor? Totális csőd és káosz. És a mostani rémhírkeltő médiapropaganda pikk-pakk bejelenti majd, hogy a pandémiának vége.

2021. márc. 24. 10:36
 8/44 anonim ***** válasza:
16%

1. A korlátozás jelentése más.

2. A totális korlátozás és a részleges korlátozás között akkora a különbség, mint ide Peking.

3. Kikapcsolódási lehetőség annyi van, amennyi az adott személy gondolati képessége. Én például negyed órája kapcsoltam be a gépet, előtte, reggel óta kikapcsolódtam. Kint a szabadban. Nagyon jó volt. És egyedül se voltam. És ma még csak szerda, és a héten ez a harmadik alkalom... Estére is van programom, és éppen most kaptam a hírt a péntekiről. Szervezés kérdése...

2021. márc. 24. 10:37
 9/44 anonim ***** válasza:
30%

Nem muszáj dolgozni, senki nem kényszerít, fel lehet mondani. Ja, hogy valamiből élni is kell? Vagy azt hiszed, hogy akiknek tilos most dolgozniuk(pincérek, kiskereskedők, stb), azoknak az állam fizet? Álmodban, meg a kormány propagandában esetleg.

Persze, lehetne a dolgot jobban is csinálni, de az nem működik, hogy az emberek tartósan nem dolgoznak, a gazdaság megy tovább.

2021. márc. 24. 10:59
 10/44 anonim ***** válasza:
63%
Fejletlen és korrupt magyarországon sajnos közel sincs akkora bértámogatás, mint más, fejlett országokban, így itthon még betegen is erőteljesen javasolt dolgozni, mert különben nincs bevétel. A jólétet és szolidaritást hagyjuk meg a nyugat ópiumának, mi kipcsak nép, köszönjük, nem kérünk ebből.
2021. márc. 24. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!