Ha korlátozás van, akkor miért szabad dolgozni menni még ott is, ahol lehetetlen a távolságtartás?
Pl. egy gyárban
Bezzeg kikapcsolódási lehetőség semmi. De dolgozni azt szabad.
Nem munkaundor, de így mi értelme.
Lehet maszkot hordani, kezet mosni.
Valaminek muszáj működnie. Pl. mi lenne ha leállna a gyár ahol gyártják a gyógyszereket/autóalkatrészeket/élelmiszert? Akkor még nagyobb káosz lenne.
Oké, de akkor a mentők se dolgozzanak, meg egy csomó másik ember?
Vagy senki ne dolgozzon? Akkor mi lenne szerinted néhány nap múlva?
Na ez az, mikor valaki kérdezi, hogy hogy lehet, hogy Kínában most jóvilág van, mindig azzal jönnek, hogy mert ott így lezárták a régiókat, úgy lezárták a városokat, senki, sehova se ki, se be semmilyen okból nem mehetett.
Hát ha ennyire példát lehet venni róluk, akkor mi miért nem csináljuk? Holnaptól senki, de tényleg SENKI ne menjen még munkába se minimum 1 hónapig.
Tudod mi lesz akkor? Totális csőd és káosz. És a mostani rémhírkeltő médiapropaganda pikk-pakk bejelenti majd, hogy a pandémiának vége.
1. A korlátozás jelentése más.
2. A totális korlátozás és a részleges korlátozás között akkora a különbség, mint ide Peking.
3. Kikapcsolódási lehetőség annyi van, amennyi az adott személy gondolati képessége. Én például negyed órája kapcsoltam be a gépet, előtte, reggel óta kikapcsolódtam. Kint a szabadban. Nagyon jó volt. És egyedül se voltam. És ma még csak szerda, és a héten ez a harmadik alkalom... Estére is van programom, és éppen most kaptam a hírt a péntekiről. Szervezés kérdése...
Nem muszáj dolgozni, senki nem kényszerít, fel lehet mondani. Ja, hogy valamiből élni is kell? Vagy azt hiszed, hogy akiknek tilos most dolgozniuk(pincérek, kiskereskedők, stb), azoknak az állam fizet? Álmodban, meg a kormány propagandában esetleg.
Persze, lehetne a dolgot jobban is csinálni, de az nem működik, hogy az emberek tartósan nem dolgoznak, a gazdaság megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!