Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz 100...

Szerintetek milyen lesz 100 év múlva a világ ?

Figyelt kérdés

Miben lesz más, mint a mostani, kulturális, gazdasági, politikai szempontból ? Jobb, vagy rosszabb lesz szerintetek akkor a világ ?

Hogy tekintünk majd akkor vissza a mostani időkre ?

2021. márc. 18. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az arabok is a fehér rasszba tartoznak.
2021. márc. 18. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb lett volna a tudomány kategóriába tenni, itt a politika kategóriába máson sem jár az emberek agya csak a faji megkülönböztetésen. Sok begyepesedett ember... és nézd meg mind szélsőjobboldali, de mégis baloldalra fog szavazni, na ez a szánalmas!

Most már én is remélem hogy 100 év múlva, sőt 30 éven belül egy ember se lesz a Földön, meg is érdemelné az összes hogy kipusztuljon, mutálódjon ameddig akar a koronavírus lesz még nagyobb emberiség ellen elkövetett bűncselekmény.

2021. márc. 18. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Rosszabb lesz csak. Én már nem fogok élni, de irtozom a gondolattól hogy full virtuális élet lesz meg mindenhol mesterséges dolgok.

Ha tehetném kiköltöznék Izlandra vagy Új-Zélandra egy pici faluba hogy eljerüljem ezt, de akár Tristan Da Cunha-ra is.

2021. márc. 18. 20:04
 14/17 A kérdező kommentje:

12: Vagy az Emberek, esetleg Kultúra és közösség kategóriába...

Nem hittem volna, hogy egymás torkának esnek ezen a kérdésen az emberek.

2021. márc. 18. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Én senkinek se estem a torkának, csak leírtam hogy a fehérember nem egyenlő a jóléttel.

Átlag magyar örülne 1-2 közel-távol keleti ország jólétének.

De a kérdésre is válaszolok.

Mai technológia nevetséges lesz, az ember kijut az űrbe, meghódít más bolygókat.

A virtuális valóság már most is majdnem ott jár hogy full realisztikus, milesz 100 év múlva.

Meg van egy orosz projekt aminek az a célja hogy 50 év múlva képesek legyenek az emberi tudatot géptestbe tölteni.

Vagyis a szupergazdagok örökké élnek majd és létrejön egy új faj.

De valószínűbb hogy addig még lesz 1-2 atomháború és elpuszul minden.

2021. márc. 18. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A koronavírus 140edik hulláma ellen fogunk küzdeni amelyet most a retteget pekingi mutáns fog okozni.
2021. márc. 18. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha így halad lesznek nem kis gondok.
2021. márc. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!