Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire lehet a jövőben a SZÉP...

Mire lehet a jövőben a SZÉP kártyát még használni,mert utazni egy ideig még biztosan nem lehet?

Figyelt kérdés
Lehet elvész.

#vírushelyzet kezelése #és a SZÉP kártya
2021. márc. 14. 21:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nem arra voltam kíváncsi, hogy USAban nyitva van-e...

Amúgy Melyik, van nyitva, hol?

2021. márc. 14. 21:59
 12/30 A kérdező kommentje:

8/ Igen,de ha szigorúan veszik,akkor csak üzleti célból lehet megszállni.

Más kérdés...hogy lehet... elnézhetik,de büntetést kaphat a szálláshely,ha lefülelik.

2021. márc. 14. 21:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Lehet,ha sokáig fennáll a helyzet,és a szállások továbbra sem nyithatnak ki,hogy majd esetleg el lehet költeni kajára,vagy cipőre...ha már nem utazhat a magyar legalább nézzen ki valahogy. Mert már úgyis jól kinéz!.
2021. márc. 14. 22:03
 14/30 anonim ***** válasza:
11-es, mióta lehet külföldön szép kártyával fizetni? Szerinted miről beszélünk?
2021. márc. 14. 22:03
 15/30 anonim ***** válasza:

Cinikus voltam, ha nem értenéd.

Legális módon ti nem tudtok megszállni, vagy igen?

2021. márc. 14. 22:05
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem veszik ez a pénz, csak kis kezelési költséget vonnak, de tavaly például pár hónapra ezt is felfüggesztették. De wellness szállodákban lehet ajándékutalványt venni például, egy éves felhasználhatósággal, így máris nyertél egy évet vele. Vagy melyik zsebről beszélünk egyáltalán?
2021. márc. 14. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
De, legálisan meg lehet szállni
2021. márc. 14. 22:10
 18/30 anonim ***** válasza:
#15. Mi pl. februárban megszálltunk egy nyaralóban. A szállásadó egy gyakorló pszichológus volt, ezért küldött egy nyomtatványt, amin beikszeltük az "oktatás" rubrikát, mintha párterápián vagy hasonlón vennénk részt, és így teljesen legálisan mehettünk, nem kellett titkolózni (amúgy úgy volt megoldva, hogy senkivel sem kellett találkoznunk, nulla kontakt).
2021. márc. 14. 22:11
 19/30 anonim ***** válasza:

Jaaa, a vendégház más tészta..., ott nincs közösségi fürdő😀, meg büfékaja

2021. márc. 14. 22:15
 20/30 A kérdező kommentje:
18/Igen,erről beszélek,hogy csak "titokban" lehet megszállni.Én is láttam ilyet,hogy egy család vidéken úgy ment be a szállásra,hogy előbb alig észrevehetően jól "körülnéztek".Mikor tiszta volt a levegő, vitték be a vállfán a kabátokat a szálláshelyre.Külön volt "levegőfelelőse" az ügyletnek.
2021. márc. 14. 22:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!