Igaza lesz Orbánnak, hogy „az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk”?
A munkahelyemen láthatóan már senkit nem érdekel. Tavaly pár hónapig a dolgozók 90%-a maszkban volt, kerültünk a kézfogást, tartottuk a távolságot, fertőtlenítük a gépeket műszakváltás előtt stb., de most a 150 dolgozóból kb. 10 tartja még be ezeket a szabályokat. Már a főnökök se szólnak érte. Senki nem veszi már komolyan ezeket a drámai bejelentéseket.
Én nem vagyok szkeptikus, elhiszem, hogy járvány van, oltásra is regisztráltam, de én is letojom a munkahelyemen a szabályokat. Boltban és benzinkúton felteszem a maszkot, és kb. ennyit teszek az ügy érdekében. Bár én már novemberben átestem a covidon, akkor 3 hétig itthon voltam, hogy ne fertőztek meg senkit.
Ti elhiszitek, hogy rosszabb lesz a helyzet, mint novemberben és decemberben? Vagy csak azt akarják elérni ezzel a pánikkeltéssel, hogy minél többen oltassák magukat a keleti vakcinákkal?
Én nem rohanok a kínai és orosz vakcináért, kívánom a Pfizer-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!