Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a médiában nem reklámoznák...

Ha a médiában nem reklámoznák és ezzel kapcsolatban nem született volna semmilyen intézkedés, honnan tudnád hogy koronavírus járvány van?

Figyelt kérdés

2021. febr. 25. 05:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Én szerencsére sehonnan mert családtagomat,ismerősömet vagy engem nem érintett eddig,és engem sem.legalábbis nem tudok róla.természetesen családtagjaim és én nem oltatjuk magunkat,de az ismerőseim között akad néhány aki beadatja majd.
2021. febr. 25. 05:43
 2/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
21%

Először is több ismerősöm átesett rajta és egyikük sem örült neki, elhiheted.

Másodszor ha nem lett volna semmilyen intézkedés, akkor jó eséllyel még nyáron összeomlik az egészségügy és bezárnak maguktól az üzletek. Ezt biztosan észrevetted volna :)

2021. febr. 25. 06:20
 3/29 A kérdező kommentje:

2

Az ismerőseid tudták volna hogy koronavírust kaptak el és nem hitték volna azt hogy influenzásak?

2021. febr. 25. 06:28
 4/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
46%
Az influenzától jellemzően nem kerülnek kórházba fiatalok szaglásvesztéssel és kb. mozgásképtelenséggel :) Akinek persze csak enyhe tünetei vannak, az nem veszi észre, nem is rájuk gondoltam.
2021. febr. 25. 07:02
 5/29 anonim ***** válasza:
71%
A kórházakban azért lenne PCR? Mert akkor onnan, több ismerős és a család is erintett, sajnos. De annyira mások voltak a tünetek a sima fejfájástól a halálig, hogy ha PCR sem lenne, sulyos lefolyás vagy halál eseten valami más betegségnek tudnám be, az enyhébb esetekre meg azt mondanam: "valami virus"
2021. febr. 25. 07:06
 6/29 anonim ***** válasza:
54%
Nincsen járvány ez csupán politikai hisztériakeltés az oltás reklámozása érdekében.
2021. febr. 25. 07:19
 7/29 anonim ***** válasza:
70%
2) az eü már akkor összeomlott amikor tízezreket zavartak haza a kórházakból.. mint kiderült feleslegesen,mert párszáz covid-os betegnél többet nem ápolnak ott napi szinten.az összeomlás okozója kókler és csapata,hiszen ők maguk idézték elő a helyzetet.au viszont hogy hónapokra megszűnt a járóbeteg ellátás a rezsim felelőssége,ez tudatos lépés volt a részükről, így akartak faragni az állami kiadásokon.
2021. febr. 25. 07:23
 8/29 anonim ***** válasza:
81%
Sehonnan. És olyan jó lenne.
2021. febr. 25. 07:26
 9/29 anonim ***** válasza:
35%

Nekem már került intenzívre 42 éves teljesen egészséges rokonom. A kollégák között is van olyan, akinek az érettségiző gyereke nagyon súlyosan beteg volt, most küldik laborra, hogy milyen maradandó károkat okozott a betegsége.

Amúgy nekünk kínai iskolában tanító tanár kolléga a covid előtt mondta, hogy szerinte valami elég durva járvány van az iskolában, mert több tanár tüdőgyulladást kapott (egy hónapon belül) az egyikük kórházba is került. Takarítónő is mondta a cégnél, hogy valami nagyon durva dolgot kapott el és nem gyógyult ki belőle egy fél év alatt, szerinte így utólag covid volt, mert egy hétig nem tudott kimászni az ágyból. (Az is január környékén), szóval szerintem azért sejteném, hogy valami elég durva járvány van, ami rosszabb, mint az átlag.

2021. febr. 25. 07:52
 10/29 anonim ***** válasza:
17%
tanár rokon, nem kolléga :)
2021. febr. 25. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!