Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaza lesz Orbánnak, hogy „az...

Igaza lesz Orbánnak, hogy „az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk”?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen láthatóan már senkit nem érdekel. Tavaly pár hónapig a dolgozók 90%-a maszkban volt, kerültünk a kézfogást, tartottuk a távolságot, fertőtlenítük a gépeket műszakváltás előtt stb., de most a 150 dolgozóból kb. 10 tartja még be ezeket a szabályokat. Már a főnökök se szólnak érte. Senki nem veszi már komolyan ezeket a drámai bejelentéseket.

Én nem vagyok szkeptikus, elhiszem, hogy járvány van, oltásra is regisztráltam, de én is letojom a munkahelyemen a szabályokat. Boltban és benzinkúton felteszem a maszkot, és kb. ennyit teszek az ügy érdekében. Bár én már novemberben átestem a covidon, akkor 3 hétig itthon voltam, hogy ne fertőztek meg senkit.

Ti elhiszitek, hogy rosszabb lesz a helyzet, mint novemberben és decemberben? Vagy csak azt akarják elérni ezzel a pánikkeltéssel, hogy minél többen oltassák magukat a keleti vakcinákkal?

Én nem rohanok a kínai és orosz vakcináért, kívánom a Pfizer-t.

2021. febr. 27. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2021. febr. 27. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Pont ugyanez fogalmazódott meg már bennem is. Én is látom a környezetemben, hogy egyre kevésbé figyelnek oda, veszik komolyan. Már olyan ismerőseim is találkoznak, átjárnak egymáshoz (nem bulizni), akik tavasszal még egyáltalán nem tették ezt, mert betartották a korlátozásokat.
2021. febr. 27. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Az emberek ennyi idő után nem bírják cérnával.

Valamint ha ismeritek a farkasos mesét, aki mindig farkas kiáltott átverte az embereket aztán mikor tényleg ott volt a farkas , nem hittek neki már az előzmények alapján.

Ez van most a covid kapcsán is, annyiszor ment “mind meghalunk “ “ sokadik hullám “ ,hogy az emberek jó része közömbössé vált.

2021. febr. 28. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Mindíg hazudik tehát nem,sőt.
2021. febr. 28. 00:10
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha valami olyan halálos fenyegetettségnek lennénk kitéve akkor azt már mind saját szemmel megtapasztaltuk volna. Túl van tolva, közel sincs olyan veszélyes mint mondják. Mindenki járkál mindenhova, kontaktus ugyanolyan formában megvan (azt meg senki ne mondja, hogy az a vékony papírmaszk véd meg), amennyiben nagyon brutál gyorsan terjedő halálos vírusról lenne szó sorra hevernének az utca sarkon a halottak mint a pestis idején.

Semmi nem indokol ilyesfajta korlátozásokat. Az egészségügy meg jóhogy leterhelt amikor a sok agyonrémisztett ember egy kis náthára mentőt hív magához akik meg még be is rakják a covid osztályra. Semmilyen olyasfajta vizsgálatnak nem vetik alá amely egyértelműen kimutatná a covidot, csak ráfogják. Aztán utána persze, hogy leterheltek mikor ilyenekkel vannak tele.

2021. febr. 28. 00:21
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Megmentőnk.
2021. febr. 28. 00:23
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Esélyes, hogy csak március 15 miatt találták ki ezt, nehogy valami megmozdulás legyen, ha oldanának a korlátozásokon.
2021. febr. 28. 04:28
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem.Azért hazudnak hogy minél többen oltassanak,ezért bármire hajlandóak.ha kell akkor orbi papa hazudozik személyesen,cilit és kóklert és az aggszüzet megkerülve.
2021. febr. 28. 05:51
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Hazudik, ha tényleg berobban, akkor nem két hanem legalább négy hét lesz. Csak ezt nem meri kimondani.
2021. febr. 28. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt neked Orbán mondta, neki meg azok, akik ilyesmiket tudnak modellezni. Tavaly tavasz végén én is csak néztem, miféle második hullámról hablatyoltak, aztán megjött, hétre pontosan.

Régen én is dolgoztam ilyen szimulációs dolgokon, megy az, ha jól építed fel a logikai vázát.

2021. febr. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!