Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Izrael állampolgárai adataival...

Izrael állampolgárai adataival fizet a vakcináért - Életképes lenne-e egy hasonló konstrukció az EU-ban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményekre.

[link]

2021. febr. 5. 17:51
1 2
 11/15 Fsms ***** válasza:
Amit mondasz az igaz az Audi , Mercedes is lehetne magyar 😀
2021. febr. 6. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:

11

Bocs, de nem értem, mit akarsz mondani.

2021. febr. 6. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Már megint egy baromi félremagyarázás. Úgy van a kérdés felállitva, mintha Izrael a Guglihoz vagy a FH-hoz hasonlo lenne ebből a szempontból, ami egyszerűen hazugság.

Az adatok, amit átadnak, NÉV NÉLKÜLIEK. Nincs ott sem a beoltott cime vagy más elerhetősége. Semmiféle személyi azonosithatóság nincs átadva.

Ami igen, az az, hogy férfi vagy nő, hány éves, van-e háttérbetegség és főleg, hogy volt-e szükség az oltás után valamiféle egészségügyi segitségre. Ez roppant fontos a vakcina állandó ellenőrzése és szükség esetén módositása érdekében.

Inkább megköszönnünk kéne Izraelnek, nem itt gyanusitgatni bármivel is.

2021. febr. 12. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Kicsit belehülyültetek már ebbe a demokráciába!

Életveszély van, a zsidók már csak tudják mi az.

Láttam mentőorvost, a vizes, sáros úttesten metszett gégét.

A sok hülye proli meg hőzöngött, hogy el fog fertőződni a seb.

Demokratikusan meghalt volna az az ember, így meg 1-2 perc alatt már vitte is a mentő.

2021. márc. 9. 11:54
 15/15 A kérdező kommentje:

13-as!

"Ami igen, az az, hogy férfi vagy nő" -írod.

Hajaj! Míg el nem kezdenek óbégatni a genderhülyék, mert már a genetikát is ki akarják törölni a tudományból.

2021. márc. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!