Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sok jel utal egy háttérhatalom...

Sok jel utal egy háttérhatalom meglétére, illetve arra, hogy a demokráciás választások, parlament csak egy showműsor?

Figyelt kérdés

Az igazi döntéseket nem a nép által megválasztott képviselők hozzák, hanem mágnások?

Akkor ilyen alapon a demokrácia is diktatórikus rendszer, nem?

2021. febr. 5. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem kell konteósnak lenni ahhoz, hogy a szovjetek bukása óta lássa az ember, hogy a politikusok és ezek a pártok olyan összegeket kapnak kampányra, amit átlag ember elképzelni nem tud.

Nem háttérhatalomnak hívják, hanem lobbinak.

És nyilván olyat fognak támogatni, akiről tudják, hogy úgy fog táncolni ahogy ők fütyülnek. Sőt, kell az ellensúly is, Hitler, Lenin, később Sztálin után tudjuk, hogy kell biztosíték. Különben elszállhat valakivel a ló.

Én is így csinálnám, ha nekem lenne akkora gazdasági hatalmam.

Aki azt mondja, hogy nem ezt csinálná, az hazudik. Vagy csak nem olvasott elég történelemkönyvet. (Különböző nézőpontok alapján)

2021. febr. 5. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:

“ Úgy érted, szeretnéd tudni, ki áll Orbán mögött?”

Ugyanaz mint mint ferkel és kurzhose mögött. Aki ezt meg tudná mondani, az Nobel-díjat érdemelne. De a hülye is látja, hogy szinkronban ugyanazt a taktikát követik, főleg a korona kapcsán, nekünk meg szépen eljátsszák a szerepet, hogy köpködnek egymásra.

2021. febr. 5. 19:36
 13/18 A kérdező kommentje:

3

Miről beszélsz? Paranoid vagy kishaver! :D

2021. febr. 5. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
A világot hibák és véletlenek irányítják. Ha van egy hiba bekapcsolódik a megoldás az egészbe és új irányt ad. Elég egy pici hiba és megváltozhat minden nem várt új irányba.
2021. febr. 6. 07:26
 15/18 anonim ***** válasza:
A világot a nagytőkések lobbija irányítja akiknek a kezében van a bankrendszer,gyógyszeripar,hadiipar,feldolgozóipar,multinacionális cégek. És nem véletlenszerűen, hanem célirányosan az érdekeiknek megfelelően alakulnak a dolgok.
2021. febr. 6. 08:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék hogy ez nem így van. Bárkivel. Mondjuk meg lehetne kérdezni a világ leggazdagabb emberét mi errõl a véleménye és ha mondjuk nyerek, komoly pénzeket kapok de ha nem, egész életemben dolgozok annak akivel fogadtam.
2021. febr. 6. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:
#16: Semmi garancia sincs arra, hogy őszinte választ kapnál tőle.
2021. febr. 6. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ilyen egyszerű? :)

Csak megkérdezzük?

Hogy ez nem

Jutott eszembe a 90-es években az ittapiros holapirosos embereknél. Csak meg kellett volna kérdeznem, hogy csal-e, ha nem akkor nyugodtan játszhattam volna. De én előítéletes voltam.

2021. febr. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!