Sok jel utal egy háttérhatalom meglétére, illetve arra, hogy a demokráciás választások, parlament csak egy showműsor?
Az igazi döntéseket nem a nép által megválasztott képviselők hozzák, hanem mágnások?
Akkor ilyen alapon a demokrácia is diktatórikus rendszer, nem?
Szerintem nem kell konteósnak lenni ahhoz, hogy a szovjetek bukása óta lássa az ember, hogy a politikusok és ezek a pártok olyan összegeket kapnak kampányra, amit átlag ember elképzelni nem tud.
Nem háttérhatalomnak hívják, hanem lobbinak.
És nyilván olyat fognak támogatni, akiről tudják, hogy úgy fog táncolni ahogy ők fütyülnek. Sőt, kell az ellensúly is, Hitler, Lenin, később Sztálin után tudjuk, hogy kell biztosíték. Különben elszállhat valakivel a ló.
Én is így csinálnám, ha nekem lenne akkora gazdasági hatalmam.
Aki azt mondja, hogy nem ezt csinálná, az hazudik. Vagy csak nem olvasott elég történelemkönyvet. (Különböző nézőpontok alapján)
“ Úgy érted, szeretnéd tudni, ki áll Orbán mögött?”
Ugyanaz mint mint ferkel és kurzhose mögött. Aki ezt meg tudná mondani, az Nobel-díjat érdemelne. De a hülye is látja, hogy szinkronban ugyanazt a taktikát követik, főleg a korona kapcsán, nekünk meg szépen eljátsszák a szerepet, hogy köpködnek egymásra.
3
Miről beszélsz? Paranoid vagy kishaver! :D
Ja, hogy ilyen egyszerű? :)
Csak megkérdezzük?
Hogy ez nem
Jutott eszembe a 90-es években az ittapiros holapirosos embereknél. Csak meg kellett volna kérdeznem, hogy csal-e, ha nem akkor nyugodtan játszhattam volna. De én előítéletes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!