Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez tényleg valós vagy csak...

Ez tényleg valós vagy csak valami propaganda?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EkeNo0iX0RY

Nem akarom elhinni hogy ennyi migráns megszállt egy házat úgy hogy a rendőrség, sőt ahogy a videóban is mondják, inkább hadsereg nem intézkedett azonnal?

Vagy intézkedett csak gyorsan lekamerázták még előtte őket?

2021. febr. 4. 09:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Eddig én is úgy voltam hogy áh migránsok ugyan hagyjuk már a témát, de ez a videó után...
2021. febr. 4. 09:22
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Alapból ha Toroczkai tette ki akkor lehet valós de akkor is propaganda célú. Nekem az az érzésem hogy részben valós csak. Létezik egyébként a probléma nem kell teljesen figyelmen kívül hagyni de biztos vagyok benne hogy sokkal normálisabban is lehetne kezelni mint ahogy a fidesz vagy a mihazánk akarja
2021. febr. 4. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem tudom, hogy jöttek át a kerítésen. Ez tényleg nem jó, hogy más tanyáját, házát megszállják. Szerintem az a baj, hogy nem ott kezelik a problémát, ahol az megjelent. Valamit Szíriában meg más országokban kellene csinálni. Politikai, akár katonai erővel megszüntetni a háborús állapotokat, stb.
2021. febr. 4. 09:44
 4/16 anonim ***** válasza:
53%

Ne legyetek már ennyire ostobák!

A tanyasi mamika bebuszozott Szegedre, majd amikor hazaérve migránsokat talált, akkor nem a rendőrséget hívta hanem a Toroczkait?

Az meg első bemondásra elhitte, és azonnal oda sietett.

Ha megnézitek a migránsokat mutató felvételeket, akkor tisztán látszik az árnyékokból hogy a nap még nagyon alacsonyan jár, tehát reggel van! Vagyis ezek a migrik ott éjszakáztak, és akkor ébredtek fel!

A Toroczkai monológjáról készült felvételeken pedig az árnyékok már szintén alacsonyan lévő napot mutatnak de az ellenkező irányból, tehát már este van.

2021. febr. 4. 10:04
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Ez valós bizony. Görögország, Olaszország tudna mesélni igazán a problémákról, de ez nem téma mostanság.
2021. febr. 4. 10:06
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Igen, ez valós.
2021. febr. 4. 10:14
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

Ahogyan én látom, a migráns téma a legostobább magyaroknak épp megfelelő dolog. Ezzel kárpótolják magukat azért, mert szar iskolába jártak.

Épp ezért nem is kattintok a linkre.

2021. febr. 4. 10:29
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Ez annyira mindennapos, hogy nem kell gondolkodni rajta valós-e.
2021. febr. 4. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Hetes a büdösokos külföldi hogy kerül egy ponthu TLD-re? És hol tanult meg magyarul?
2021. febr. 4. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
Pedig ez a jövő! Ha a DK-Momentum jut kormányra minden családba be kell fogadni alaphangon egy migránst. Jó reggelt -.-
2021. febr. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!