Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a most...

Mi a véleményetek a most megjelent videóról,ahol rengeteg nagy tekintélyű orvos fejezi ki ellenvéleményét a koronavírus köré rendezett globális megfélemlítés kampányról?

Figyelt kérdés

Itt a videó ha még nem láttad volna:

[link]

2020. okt. 18. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Eddig sem hittem el amit a propaganda mond,nem újdonság számomra
Eddig féltem a vírustól,de most már nem
Ugyanúgy félek a vírustól,sőt szigorítanék is
Félek a vírustól,de ezeket a megszorításokat,és szigorításokat túlzásnak gondolom
Koronavírus?Az nem is létezik...
34 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
A kormányok szavazat szerzésre, illetve más egyéb dolgokra használják ezt a helyzetet és ez undorító. Pl. Magyarország, USA.
2020. okt. 18. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg nem csak az "ellenvéleményét",hanem azok alapjait is közlik.

Nem probléma,ha az új vírusok hatásait vizsgálják.

Lsd,AIDS.

Tökéletesen "belesimult" a társadalomba.

2020. okt. 18. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:

2#

Hát tekintsd meg a videót.

2020. okt. 18. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

"Már" ismertem a kérdésed előtt is a kezdeményezést.

Éppen ezért írtam...

2020. okt. 18. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
A hazai képviseletben pedig Dr.Drábik János,Dr.Lenkei Gábor is felszólalt az igazság nevében,ahogyan Szedlacsik Miklós a PPH vezetője is
2020. okt. 18. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Annyira nagy tekintélyű orvosok, hogy a videófeliratozó arra nem volt képes, hogy pontosan leírja a nevüket. Bocsánat, de ezen nem tudok túllépni. Most valaki vagy feliratozik rendesen vagy keressen más szakmát. Nagyjából ezt tudom elmondani a megszólaló orvosokról is. Egy fontosnak hangzó szervezet (Orvosi Világszövetség) teljes tagságát láthattuk. Érv semmi, csak tízpercnyi önfényezés, összeesküvéselmélet-gyártás, a munkájukat korrektül végző orvosok fenyegetése (második nürnberi per) és egy adag miszticizmus (sátáni erők). Erre mit lehet mondani.

Abban igazuk van, hogy most "az eddigi normális" vezetett ide, és hogy a járvány leküzdése után egy olyan "új normálisra" van szükség, ahol egy új járványt hatékonyabban lehet kezelni, és nem dönti össze a gazdaságot.

De ha ők a "gyógyír", akkor én inkább maradok beteg.

2020. okt. 18. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Vélemény? Ízlések és pofonok... - kinek mi nagy tekintély, kinek mi orvos, kinek mi megfélemlítés. A kampányt azért nem mondom, mert félreértik. Abból van bőven, látszik is az eredménye. Már járvány előtt is.
2020. okt. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!