Nem mondom hogy nincs koronavírus. De NAGYON el van túlozva, ennyire nem veszélyes, mint beállítják. Én még nem tapasztaltam magamon és senki se a családból. Pedig járunk mindenfelé, a szüleim az egészségügyben dolgoznak én meg totálisan let**om az egészet. Mégse kaptuk el. Nem lehet olyan veszélyes a fertőzése, mint mondják. A maszkot sose húzom fel az orromra, aztán egy év lassan eltelt és még nem történt semmi. Viszont a munkatársaim közül volt, aki elkapta. Nyilván nem móka és kacagás ahogy a betegségek közül egyik sem az, de túlélhető. Egy egészséges szervezet túllendül egy ilyenen. Ha meg valakinek túl gyenge az immunrendszere akkor meg teljesen mindegy, hogy mit kap el.
Azt is hallottam nem egy helyről (és miért mondana ilyet valaki, ha nem igaz?) Meghalt a hozzátartozó és csak ráírták a papírjaira hogy covidos volt holott nem is abban halt meg... Nem egy ilyet hallottam. A fele kamu. A vírus létezik, de vicc amit leművelnek ezzel kapcsolatban. Ne menj sehova, ne csinálj semmit, kit érdekel ha elveszted a munkahelyed... Stb. Meg a nyomorult maszk mindenhol, ami még csak nem is véd meg. Lehet lassítja, de nem akadályozza meg.
2021. febr. 1. 12:03
12/16 Juliusz48 válasza:
Amikor a vírus hazugságait kutatod lebegjen a szemed elött, hogy mennyien haltak meg miatta, Vedd észre a gyerkeknek 3 héttel később kialakulhat egy sokszervi gyulladás amibe szintén néhány belehal, és akkor a vírus már nem hazugság. Legfeljebb azon törheted a fejed, hogy mint a többi betegség átlag evolúcióval jelent meg, vagy esetleg egy emberi hibából,rosszindulatból, szabadult el valahonnan, mert még a kínai kiindulás is lehet egy biológiai csapás eredménye, hisz vannak gazdasági és politikai ellenségei. Ez esetben a kimenetele lett másként mint tervezték. Ami lehet a liberalizmus és a diktatúra közötti túlélési esély eltérése.
2021. febr. 1. 17:55
13/16 Juliusz48 válasza:
11-es hozzászólónak. A pestist, tífuszt, és a többi fertőző betegséget is mindig túlélte az emberiség, de nem mind. Ma csak annyi a különbség, hogy a kommunikáció miatt hamarabb tudomásunkra jut, és tehetünk ellene lépéseket. Egyébként senki sem tudja még, hogy mivel jöhet elő azokban akik esetleg észrevétlenül vagy kevés tünettel élték túl, de azt már tudjuk, hogy néhány gyereknél 3. hét után sokszervi gyulladást okoz amibe szintén bele lehet halni. Nem lehet sajnos senki sem biztos benne, hogy nem bújnak elő még problémák azoknál, akik túljutottak rajta. Mindent lehet bagatellizálni, de az akit megöl, az ettől nem lesz már túlélő. A hallottam nem a legmegfelelőbb tájékozódási megoldás ilyen helyzetben. Egyébként meg Müller Cecília is azt mondta, hogy akinél fellépett a fertőzés, azt mind ide sorolják mindegy milyen betegsége volt ami később okozta volna a halált. A ráírt ok valószínűleg a környezet kikérdezése alapján történt.
2021. febr. 1. 18:10
14/16 anonim válasza:
Soha senki. A spanyolnátha vs. aszpirin történetét is 90 évre titkosították.
2021. febr. 5. 10:45
15/16 anonim válasza:
Mindenki úgy lehet hülye, ahogy akar! Ki így, ki úgy, ettől még nem kell egymásnak esni.
Aki beolttatja magát az tegyen úgy, aki nem, az pedig úgy. Majd 100 év múlva megtudja az emberiség, melyik volt jobb megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!