Mi lesz azzal, aki nem akarja sem most, sem később beoltatni magát?
Ha szerencséje van, akkor megússza a fertőzést. Ha nincs és meghal, akkor úgy járt.
Mint a vírustagadó Pataki Attila, aki személyesen kellett meggyőződjön arról, hogy van-e járvány:
Az Edda frontembere korábban csak hisztinek tartotta a vírust, ma már egészen máshogy gondolkodik.„Kemény, a falakon át hallgatod a többiek jajgatását, kapaszkodj meg, nézd a falat, mondogatta magában a kórházi ágyon” – mesélte Pataky a Retro Rádióban Bochkor Gábor reggeli műsorában. „Segítettek, csodát tettek egy hét alatt velem, remélem, mindenkivel azok a doktornők, nővérek” – idézi a Blikk.
Bochkor Gábor emlékeztette Patakyt arra, hogy tavasszal még hisztinek nevezte a koronavírus-járványt, és megkérdezte tőle, megváltozott-e a véleménye.
"Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni" – mondta.
"Amikor bekerültem a kórházba, akkor a második-harmadik nap volt egy holtpont. Abban a két napban annyi fájdalom, szorongás és félelem volt bennem, hogy azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége!
– mesélte Pataky a Blikknek, hozzátéve, hogy a felesége tartotta benne a lelket, és nem hagyta, hogy feladja. Megérte a kitartás, az énekes ugyanis pár nap után javulni kezdett, erre pedig abból jött rá, hogy a mentők szirénáit nem a halál, hanem a megmentés hangjaként kezdte hallani.
A város beszűrődő zaja is az életet jelentette, és azt, hogy én innen szeretnék visszamenni oda, az életbe. Meg kellett élnem ezt a vírus rock and rollt, de Isten és az Edda-tábor segítségével kijöttem belőle"
.
Igen, úgy értettem, hogy vajon kötelező lesz-e. Vagy miből szorul az ki aki nem oltat.
Nem kell mindenbe belekötni mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!