Végül is akkor mire jó az oltás, ha az oltás ellenére is meg lehet betegedni és másokat fertőzni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 14:33
2/13 A kérdező kommentje:
Igen.
Miért, melyik része nem igaz?
Hogy oltás után is fertőzőképes az egyén, vagy hogy megbetegedhet?
2021. jan. 27. 14:45
3/13 hollófernyiges válasza:
Adj forrást mindkét állításodra.
4/13 A kérdező kommentje:
Fórumokon olvastam.
Akkor most melyik nem igaz?
Vagy tényleg mire jó az oltás?
2021. jan. 27. 14:56
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Én úgy tudom,arra,hogy ne legyen súlyos lefolyású a betegség,ne kerülj kórházba,tehát ne terheld az egészségügyet.
7/13 A kérdező kommentje:
Tehát megbeteghetek oltás után is, esetleg nem olyan súlyosan. Ok
Mi van a fertőzőképességgel?
Oltás után is fertőzhetek?
2021. jan. 27. 15:15
8/13 anonim válasza:
Ezeket miért nem egy orvostól kérdezed meg?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem járok orvoshoz, nem vagyok beteg.
Itt meg van elég szakértő.
Szóval, akkor ennyit tud a nagy oltás, hogy nem leszek annyira beteg?
2021. jan. 27. 15:34
10/13 anonim válasza:
ELMÉLETILEG nem súlyos tünetekkel fog lezajlani a Covid vírus által okozott betegség, ha benyalod a vírust. Gyakorlatilag erre sincs semmi garancia. Ezen kívül egy marha jó üzlet a méregkeverőknek, forgalmazóknak. -Bár ezeknek mindig is az emberi élet egy üzlet volt, - semmi több. Kiváló témát is szolgáltat a vakcina létezése arra, hogy a társadalmakat megossza, - teljesítményben gyűlölhetik egymást a vakcinát övező témakörök által egymásnak feszülő ember tömegek. Ezekre kiválóan alkalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!