Ha választanod kellene melyiket tennéd?
Figyelt kérdés
1. Beadatni a covid-vakcinát.
2. Elköltözni Beloruszba, Fekete-Afrikába, Bhutánba, világ végére.
2021. jan. 12. 09:56
A kérdező szavazást indított:
Beoltatnám magam
Költöznék
34 szavazat
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem vannak Belorusz ismerőseim, szóval elképzelhető, hogy elköltöznék.
Ugyanis a Covidoltást egyenlőre még nem szeretném igénybe venni.
3/8 anonim válasza:
Mindkettőt nem lehet? A költözésre szavaztam, de nem azért, mert oltás ellenes lennék, egyébként is nagyon szívesen kiköltöznék a világ végére.
5/8 A kérdező kommentje:
Én magam is legszivesebben, azt választanám hogy nem adatom Be és maradok de a kérdés nem így szól.
2021. jan. 12. 10:17
6/8 anonim válasza:
Én beoltatnám magam. Eddig sem hatotta meg semmi a szervezetemet, soha nem voltam kórházban, mióta megszülettem, a legdurvább nyavalyám is egy 3 napos megfázás volt. A többi gyógyszer/fogamzásgátló is úgy működött rajtam, ahogy a nagykönyvben meg van írva, soha semmilyen mellékhatást nem produkáltam, szóval mit pipiskedjek?
De amúgy is a lista végén vagyok, fiatal, egészséges emberként. Az sem biztos, hogy az elkövetkező 2-3 évben kapok az oltásból.
7/8 anonim válasza:
C: agyoncsapni téged a mobilommal, amin meg van nyitva a kérdésed.:)
8/8 anonim válasza:
Én beoltatnám magam. Nem azért, mert hiszek a vakcinában, hanem azért, mert már márciusban megmondtam, ne legyen Miquel a nevem, ha nem egy kötelező védőoltás lesz a vége. A WHO ezt akarta már az ebolánál, a marburgnál, a kergemarhakórnál, a madárinfluenzánál (H5N1), csak mindig hamar kilógott a lóláb. Szóval előbb-utóbb úgyis utolérnének a vakcinával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!