Vannak olyan fiatalok, akik be vannak zárkózva az utóbbi időkben, és nem mennek szinte sehova a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
Vagy mostanában már nem jellemző ez, inkább csak múlt tavasszal volt ilyen amikor kezdődött a járvány?2021. jan. 24. 16:41
2/9 anonim válasza:
Én alapból is ilyen vagyok, nem kell ehhez koronavírusos műbalhé se :) nem megyek szinte sehova.
3/9 anonim válasza:
Jelen. Bár nem tudom, mennyire releváns a válaszom, mert tavasszal sem féltem a vírustól, ahogy most se (el is kaptam október végén, nem volt semmilyen komoly tünetem és asszem még élek.) A vírus előtt sem jártam sehova sulin kívül, és most hogy online van, ez is kilőve, szóval itthon ülök egész nap.
16/L
4/9 anonim válasza:
Én tavasszal sem zárkóztam be és most sem. Nem tudom honnan szedted hogy akkor ez menő volt.
5/9 anonim válasza:
én eddig se mentem sehova, élettelen vagyok köszi heló
6/9 anonim válasza:
Én se zárkóztam be:) Most is járok edzésekre stb. Annyi, hogy a hideg miatt most nem annyit járkálunk..:/
Viszont most fogunk valamikor hb-t rendezni:D
19l
7/9 anonim válasza:
Alapból sem szoktam menni semerre, szóval kb semmi nem változott számomra.
9/9 anonim válasza:
Korona előtt heti 3x konditerem. Szinte 100% elnyomtam a depresszióm az edzéssel, normálisan éreztem magam. Sajnos ez már a múlté, kezd megint előjönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!