Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Auswitzban történtek valóban...

Auswitzban történtek valóban úgy voltak?

Figyelt kérdés

Szörnyű, hogy az ember mire képes.:(( Nem akarom elhinni. Ha valaki nem lenne tisztában mire gondolok:

[link]

2020. dec. 28. 16:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, sajnos előfordul néha. Természetesen tudom, hogy így volt, csak nem akarom elhinni. Egyszerűen elvagyok keseredve, hogy ilyen megtörténhet.:(
2020. dec. 28. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:
3%
Engem sokkal inkább akasztanak ki az olyanok, mint a #9-es, hogy ilyeneket ide simán le mer írni, mintha ez annyira izgalmas dolog lenne, meg azok, akik ilyen tárgyakat múzeumba mernek kiállítani, hogy megtartsák az emlékét egy ilyen háborodott szörnyetegnek, mert hogy aki ilyeneket csinál azt embernek nevezni NEM lehet. Bocs, de jelentettem a kérdést. A franc se akar ilyeneket olvasgatni, ráadásul gyerekek is látogatják az oldalt ha nem tudnátok, ti debil majmok!
2020. dec. 28. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Egy része igen, más részét meg jócskán kiszínezték.
2020. dec. 28. 17:00
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem Mengele emlékét őrzik ezekkel... Ma jóformán beszélni sem lehet a témáról, mert ha kimondasz egy ide kapcsolódó kifejezést, akkor már te is pártoltad "azt" a rendszert -direkt nem írom le-.

Azért tették múzeumba, hogy ne lehessen elfelejteni, hogy az emberek tudjanak arról, mi történt abban a pokolban. Az USA fiataljainak nagy %-a nincs tisztában a II. VH európai eseményeivel, beleértve a holokausztot.

Ami megint nincs rendjén.

A debilezést meg kikérem magamnak -bár nem én írtam a lámpás sztorit, de ismertem korábbról. Lehet beállítani szűrőket az internetböngészőben, hogy mit nézhet és mit nem egy gyerek.

Nyilván sokkal többet használ egy gyereknek, hogy olyanokat írnak egy tankönyvbe -ne kérdezd, melyikben volt csak egy mém alatt láttam- : "ha szexuális erőszak áldozata lettél, írj fel magadnak néhány bibliai verset". Vagy hogy szándékosan elbutítják őket -lásd NAT és a történelemhamisítás...

De ennyi erővel a Terror Háza sem normális?

Igenis helyénvaló, hogy látogathatók ilyen helyszínek is. Nem ezeknek a rezsimeknek a népszerűsítése zajlik, nem dicsőségben őrzik az emléküket, szóval nem értek egyet az okfejtéseddel, de ettől függetlenül elfogadom, hogy másként látjuk ezt.

2020. dec. 28. 17:08
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Én például ezt a tökből készült lepkét sem hiszem el. Sokáig azt is terjesztették, hogy emberekből főztek szappant, aztán arról is kiderült, hogy kamu. Az a része igaz, hogy voltak táborok és embereket öltek meg, de gyakran az akkori propaganda által erősen eltúlzott verzió maradt meg a köztudatban, a hivatalos vélemény meg ezzel ellentétes. Mint a szappan esetében.
2020. dec. 28. 17:10
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Igen, de... a lényegi kérdés az, hogy miért? És miért volt majd minden kommunista népbiztos izraelita, és miért volt olyan sok pogrom. És miért nem asszimilálódnak ma sem. Miért veri át a fél országot ez a szélhámos, izraelita Gö(r)dény...
2020. dec. 28. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdezni, milyen apropóra került elő ez a '12-es videó?
2020. dec. 29. 04:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Nincs semmi apropója, csak ha benyomok valamit a YouTubeon akkor az általában ismeretterjesztő vagy valami dokumentumfilm. Most vagyok szabadságon, most van időm jobban ezekre. Nagyon régen voltam a Terrorházában meg annó olvastam Mengeléről is, szerintem így esett rá a választás, így azért volt róla már előtte is fogalmam, de így frissen, felelevenítve ezeket, szörnyű... Bár napjainkban is ugyanúgy háborúznak az emberek, meg ártanak éppen eleget egymásnak, szóval nem kéne meglepődnöm.
2020. dec. 29. 07:40
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, egy Lev Kaganovich nevű izraelita megannyi társával együtt egy év alatt megölt és halálra éheztetett kb. 7 millió ukránt, még táborba sem kellett zárniuk őket, csak lezártak minden falut, és elvették az élelmet. De a málenkij robotot is egy izraelita magyar találta ki, csak magyarból 300 ezer halt bele, és egymillióan raboskodtak. A gulág legtöbb őre szintén zenész volt. Ez az igazi probléma, nem a tied. A történelem során mindig üldözték az izraelitákat, ezer helyről üldözték el őket. A kommunizmus 100 millió áldozatához képest a többi népirtás kismiska.
2020. dec. 29. 09:48
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Elég jól boldogulnak most is, teszik tönkre az országot. A fél kormánypárt szintén érintett, kezdve az ereszen lecsúszó, alkotmányt író Szájertől a kamupártos, vírusrealista Gödényig. Izraelt sem kell félteni, rendszeresen bombázza a szomszédos országokat, és megsérti a légterüket. Magát az országukat is lopták.
2020. dec. 29. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!