Auswitzban történtek valóban úgy voltak?
Szörnyű, hogy az ember mire képes.:(( Nem akarom elhinni. Ha valaki nem lenne tisztában mire gondolok:
Nem Mengele emlékét őrzik ezekkel... Ma jóformán beszélni sem lehet a témáról, mert ha kimondasz egy ide kapcsolódó kifejezést, akkor már te is pártoltad "azt" a rendszert -direkt nem írom le-.
Azért tették múzeumba, hogy ne lehessen elfelejteni, hogy az emberek tudjanak arról, mi történt abban a pokolban. Az USA fiataljainak nagy %-a nincs tisztában a II. VH európai eseményeivel, beleértve a holokausztot.
Ami megint nincs rendjén.
A debilezést meg kikérem magamnak -bár nem én írtam a lámpás sztorit, de ismertem korábbról. Lehet beállítani szűrőket az internetböngészőben, hogy mit nézhet és mit nem egy gyerek.
Nyilván sokkal többet használ egy gyereknek, hogy olyanokat írnak egy tankönyvbe -ne kérdezd, melyikben volt csak egy mém alatt láttam- : "ha szexuális erőszak áldozata lettél, írj fel magadnak néhány bibliai verset". Vagy hogy szándékosan elbutítják őket -lásd NAT és a történelemhamisítás...
De ennyi erővel a Terror Háza sem normális?
Igenis helyénvaló, hogy látogathatók ilyen helyszínek is. Nem ezeknek a rezsimeknek a népszerűsítése zajlik, nem dicsőségben őrzik az emléküket, szóval nem értek egyet az okfejtéseddel, de ettől függetlenül elfogadom, hogy másként látjuk ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!