Auswitzban történtek valóban úgy voltak?
Szörnyű, hogy az ember mire képes.:(( Nem akarom elhinni. Ha valaki nem lenne tisztában mire gondolok:
Javaslom Nyiszli Miklós: Mengele boncolóorvosa voltam c. könyvét.
Nyugodtan elhiheted, hogy megtörténtek olyan dolgok, amikre még gondolni sem jut eszébe sokaknak.
Én korábban amit néztem olvastam róla engem a műtétek akasztottak ki.
Élő embereken érzéstelenítés nélkül, es csak tesztek orvosi kísérletek miatt. Gyerekek nemiszervét levágták, de minden mást is csonkitottak visszavartak, mesterséges megtermékenyités abortusz meg amit el lehet képzelni. A páciens meg életben tartva gyakorta tudatuknál teljesen
A történelmet a győztesek írják.
Mindig.
csak szólok, hogy a kérdés felháborító! Súrolja a holokauszt tagadást...
Ezt nehéz meg(ki)magyarázni...sőt..
A lelontozo gondolom nem néz hireket infokat.
De azert pontoz!
5: csak, hogy megnyugodj, jelentettem olyan kérdést, hogy "állítólag voltak koncentrációs táborok" (nem szó szerinti idézet)
NEM történt semmi...
Mengelének volt egy kedvenc lámpája, sokáig egy múzeumban volt kiállítva.
Sokszor herélték a foglyokat különféle kísérletek miatt.
Egyszer valami iker testvérpár volt akin kísérletezett.Fiúnak kivágta a tökét, lánnyal valami altatás nélküli műtétet csinált, egymás előtt nézték hogy a másikon mit csinál mengele.
A fiúnak a tökéből lámpabúra készült.
sok rab azért volt mengele orvosi szobájában hogy megtalálja melyiknek nem remeg a keze, és ki tud a legpontosabban finoman szikével vágni.
Mikor megtalálta a kivágott tököket valami anyagba rakta hogy keményebb legyen, és pengével lehellet finom vékonyra kellett vágni.
Állítólag a fiú tökéből egy szivárványlepke szárny vastagságú lámabúra készült, amit kiszárított, és sokáig a dolgozószobájában volt.
Egyik túlélő könyvében olvastam.
Ezt nehezen lehet túlszárnyalni.
8. vagyok,
Itt a kérdés, amiről beszéltem:
"állítólag deportáltak"
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
És még olvasható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!