Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak engem háborít fel Novák...

Csak engem háborít fel Novák Katalin legújabb agymenése a női emancipációról?

Figyelt kérdés
[link]

#tg3z
2020. dec. 14. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10: az lenne az ideális, ha a férfiak is ugyanúgy foglalkoznának a gyerekkel, és nem lenne alapvetés az, hogy a nő marad otthon. Még olyan esetekben is, amikor a nő keres többet... sok esetben azért, mert ha a férfi marad otthon, a nőre fújnak, hogy mennyire elnőiesíti a párját, meg szegény férfit hogy sajnálják, hogy egy pasit vett feleségül.

De ha még olyan esetről is beszélünk, hogy a nő akarna maradni a gyerekkel, ha nem akarja, hogy kifacsart citromként dobják arrébb, a gyerekvállalásig akkor is ugyanúgyt helyt kell állnia a munkaerőpiacon, mint a férfinak... és ilyenkor jönnek ezek a negédes mondatok, hogy "jaj, hát az a női szerep, hogy gondoskodhatsz, mucikám, hát nem akarod megélni a nőiességedet?"... ja, ha a férjem meghal esetleg, akkor majd hómleszként nyilván meg tudom élni a nőiességemet, ha addig nem kerestem annyit, mint egy férfi, a mai állapotokban...

2020. dec. 14. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:

11 de a valóságban viszont ha a férfi is otthonmarad a gyerekekkel akkor az ő karrierjének is slussz...:/ Mondjuk utána csak abban lehet versenyezni kinek kevésbé sz*r a fizuja de ez a családnak rossz.

Szóval nem rossz a specializacio, én szeretek gyereket nevelni és támogatni a férjem hogy ő meg karriert építsen, neki még nem lenne türelme gyerekzsivalyban enekelgetni nonstop.

Persze ehhez stabil család kellene... Meg persze vállalni a szerencsére kicsiny kockázatot hogy ideje korán elveszítjük.

2020. dec. 14. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő azért könnyen beszél,hiszen nőként keres annyit mint egy "jól menő"férfi.

Ezt hívják képmutatásnak.

Ugyanaz mint két hete a Szájer-ügy:Vizet prédikált,és bort ivott.

Ez most divat lett a Fideszben,már a látszatra sem nagyon ügyelnek,annyira magabiztosak mindíg mindenben,akik megmondják az embereknek a "tutit".

2020. dec. 14. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondolom,neki is 24 órából áll egy nap.

Mindenesetre jól beoszthatja az idejét,ha a 3 "györök",és a családi teendők mellett,egy ilyen magas pozíciót is be tud tölteni.

2020. dec. 14. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát igen. Az én anyám is karrierista volt, mi meg négyen voltunk gyerekek. Helyi politikai életben mozgott, mindenki odavolt hogy egyszerre okos, csinos és micsoda család mellé , ez igen.

Hát utaltam hallgatni mert egy ritka szar család volt. El is váltak és aztán le is lépett :(

2020. dec. 14. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!