Én egyszerűen már kezdem elvesziteni a fonalat,egyszer azt írják hogy jó a viszony köztük máskor pedig nem. Persze a nők 60% vagy több,szokót versengeni egymással,de egyre több cikk szól arról hogy nincsenek túl jóban (és nem csak a magyart olvastam). Szerintetek ez több egy egyszerű versengésnél és tényleg nincs valami rendben köztük vagy csak a sajtó megint csak felfúja?
Katalin és Meghan "cicaharcában" tényleg valóság? - ez mit jelent így?
Meghan Nem illik közéjük. Egyrészt színes, másrészt nem nemesi család sarja. Nem tud annyira mesterkélt és álszent lenni, mint II. Bözsi családja.
2019. márc. 13. 06:48
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, de Meghan egy ocska kis agyonb... nonek tunik, semmi elegancia nincs benne, mig Kate gyonyoru es fenseges, Egy napon nem lehet emliteni a kettot!
2019. márc. 13. 06:49
3/10 anonim válasza:
#1-nek üzenném, hogy Katalin nemesi család sarja? Valamiről lemaradtam?
Elég csak ránézni egyébként a párra. Henrikről sem hirtelen a példás tanuló jut eszembe.
Meghan meg férfiakra mászott Henrik megismerése előtt. Inkább ezért a viselkedéséért nem való oda.
Nem azért, mert színes (khmm...rasszista) vagy nem nemesi család sarja.
Egyébként nem értem mi a francnak van még királyi család. Semmit nem értek el, csak beleszülettek a jóba, aztán mutogatják őket, mint valami bazári majmot. Britek eléggé hülyék, hogy ezt hagyják.
2019. márc. 13. 07:05
4/10 anonim válasza:
Szerintem Meghan sokszor pazarló, és elvár dolgokat,amit a szerényebb Katalin nem. Illetve Katalin sokat dolgozott azon,hogy beilleszkedjen a családba, rá szigorúbb szabályok is vonatkoznak. Amúgy meg szerintem,ha meghal Erzsébet akkor nem is igen lesz tovább királyi család,még ilyen magamuti formában sem.
2019. márc. 13. 07:40
5/10 A kérdező kommentje:
Most vettem csak észre hogy a címet elírtam,azt kellet volna írnom hogy: "Katalin és Meghan cicaharcába tényleg van valóság". Ezer bocs...
2019. márc. 13. 09:08
6/10 anonim válasza:
A sajtó remekül megél belőlük, és az lenne számukra a legnagyobb gyönyör, ha valóban utálnák egymást.
Micsoda bevételi forrás lenne.
2019. márc. 13. 09:46
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak a sajtó gerjeszti a feszkót, hogy lehessen miről írni, valójában semmi bajuk egymással, én így gondolom.
2019. márc. 13. 12:19
8/10 anonim válasza:
" másrészt nem nemesi család sarja"
Ja, mert a Katalin igen.
2019. márc. 13. 12:20
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy van bajuk egymással, de a sajtóban megjelentek 80%-a szerintem koholmány, a média generálja az egészet.
2019. márc. 14. 11:53
10/10 anonim válasza:
Szerintem nincs is idejük undorkodni egymással, Katalinnak ott a három gyerek (jó, meg dadák hada is nyilván), és a sok reprezentáció. Nem hinném, hogy több idejük van egymásra, mint akár itthon két örökké rohanó sógornőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!