Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak engem háborít fel Novák...

Csak engem háborít fel Novák Katalin legújabb agymenése a női emancipációról?

Figyelt kérdés
[link]

#tg3z
2020. dec. 14. 12:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Szóval a nő örüljön hogy csicska lehet masoknak? Vagy mi ez az örülj hogy gondoskodhatsz masokrol szöveg?

Egy nőnek is jolesne néha a gondoskodas kedves Katalin

2020. dec. 14. 13:09
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem háborít fel. Valóban nem muszáj versenyeznie egymással az almának vagy a körtének, mert két különböző - nagyon ízletes és értékes - gyümölcs.

De ha már egy nő és egy férfi ugyanabban a beosztásban dolgozik, akkor egyenlő javadalmazást érdemel.

2020. dec. 14. 13:10
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem csak téged.

Én már 9-10 évesen megfogalmaztam, hogy nem szeretnék majd gyereket vállalni. Most sem olvadok el, ha látok egy babát pl. a buszon.

Egyébként a karrier sem különösebben érdekel, csak szeretnék egy élvezhető munkát, biztos jövedelmet és nyugalmat az életemben.

2020. dec. 14. 13:13
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Semmi rosszat nem mondott Novák Katalin, csak az ellenzéki sajtónak muszáj megint kevernie a szart.
2020. dec. 14. 13:23
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

A kérdés oximoron

Az agymenés agyat feltételez.

2020. dec. 14. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Miért háborítana fel?

Egy nő azért nehogy már követelőzzön!

2020. dec. 14. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Valaki nagyon jelentgeti a válaszokat. Ugyanis már 2 komment tűnt el az éterben. Ja, ennyit a szólásszabadságról. Így mondja valaki, hogy demokrácia van a hazánkban.
2020. dec. 14. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom ezen mi a felháborító őszintén. Szerintem az az emancipáció lényege, hogy valaszthatod a karriert vagy valaszthatod a csaladanyasagot.

Ez az írás erről szól.

2020. dec. 14. 15:37
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos a társadalom olyan most, hogyha nem akarjuk, hogy kihasználjanak minket, akkor igenis KELL versenyezni a férfiakkal... 50 évvel ezelőtt nem kellett, mert akkor még ciki volt válni, és ha a felek meg is csalták egymást, a pénz a közös kasszába ment. Most meg mit csináljon egy nő, akit a férje csak azért dob, mert jött egy cserfesebb, az élet által még megkímélt, feszesebb testű 20éves pipi, gyerekkel, lyukakkal az életrajzában... ha addig nem gyűjtött össze annyit, hogy meg tudjon élni külön is, mehet a levesbe.
2020. dec. 14. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
9 viszont ha annyit akarsz keresni mint egy férfi akkor annyit is kell foglalkozni a karrierrel! Ezzel persze csak akkor van gond ha van(nak) gyerek(ek). Mert akkor velük ki foglalkozik?
2020. dec. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!