Szerinted tényleg átverik az embereket ezzel a koronavírussal?
Nőjetek már fel,nincs covid, betegségek mindig is voltak,nagyon súlyosak is, nem kell ezt felnagyítani.
Az átlagember többsége mindent elhisz a fősodratú médiának.
Pontozzatok csak le,proli birkák. Szeretem látni, hogy igazam van.
Anno pont a ti fajtátok hitték azt, hogy a Föld lapos.
Nem néztem meg a videót, de nagy hiba volt feltenni, mert a hozzászólások alapján, valami elvetemült nézőpont lehet.
Szerencsésebb lett volna, ha csak a kérdés marad es mindenki elmondja a véleményét és nincs felhergelve a videóval.
Én igennel szavaztam és szívesen elolvasom az ellenkező véleményeket is, de a videót kezdte mindenki fikázni.
Én se jutottam el a videóig, mert hiteltelen maga a kérdésfeltevés, a kiíró önmaga is manipulál és csak a saját nézőpontját akarja viszontlátni. Nekem ott kezdődik a kritikus gondolkodás, hogy manipulatív címekkel bíró cikkeket el sem olvasok, ha meg a cikk használ tisztességtelen retorikai eszközöket, akkor figyelmen kívül hagyom a mondanivalóját is. Kritikus gondolkodás az, hogy az ember igényes arra, hogy milyen tálalást enged be és nem adja alább egy szintnél. És ahogy nem hajlandó manipulatív tartalmakat befogadni, természetesen ő maga is tartózkodik a manipuláció eszközétől. Dehát kinek mi.
Sajnos igaz az az örök közhely, hogy az ember csak a nála hülyébbekkel vitatkozhat, mert a nála okosabbak gondolatmenetét képtelen megérteni, hiszen ahhoz hülye. :D
Én csak azt nem értem, hogy a hűdenagymegmondóemberek, tehát ti ugyan úgy manipulálva vagytok, csak egy másik csatornáról. Itt vagyok én, aki telibe leszarja a covidos oldalt és a politikát, ugyanolyan idiótának gondollak titeket, mint a hiszékeny embertársaitokat, csakhogy én ezt nem nyomom le a torkotokon. Vágod? Itt nem velem van a baj, Ha nem veletek. Azokkal akik szént parancsként cselekszik a kormányakaratát és azokkal, akik hallottak a neten egy összeesküvés elméletet, majd mint akik értik a problematikát, terjesztitek a hülyeségeket. Senki se mondta hogy higgyetek ebbe, csak az üldözésimániátok nem engedi, hogy elmenjetek az egész mellett. Hisz termeszetesen ez a vírus azért jött létre, hogy chippet ültessenek belétek, nyilvánvalóan. Én vagyok a hülye, hogy nem hiszek benne. Ohh és az egész egy összebeszélt akció a világhatalmaival és a földönkívüliekkel, hogy a parányi agyatokat kiszippantsa. Már akinek van, ugyebár. De szerencsére ti megvagytok mentve, hisz a bölcsességetek megvéd titeket.
És még ti szóltok le embereket. Szoval az összes birkázó ugyanúgy magára is mondhatja, hisz ugyanúgy manipulálva vagytok. A nagy covidaktivisták pedig kapcsolják ki a tvt és hagyják el az internetet egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!