Szerinted tényleg átverik az embereket ezzel a koronavírussal?
Kicsit kifejthetnéd.
Például szó nincs róla, hogy mindent tudnának róla.
Nem teszik közzé a statisztikákat.
Megpróbálják úgy beállítani, mintha minden eredmény a kormánynak lenne köszönhető, a rossz dolgok pedig az ellenzéknek.
Nem adnak jóformán semmire pénzt.
De olyan átverést, amivel csak úgy, ok nélkül ártani akarnának neked - na, olyat nem csinálnak.
Ne haragudj, erre nincs időm.
Írd le röviden.
Ettől az eszement Szedlacsiktól... nanee
Ha eddig meg lennék győződve, hogy átverés az egész, ennyi elég lenne, hogy meggondoljam magam.
Szerinted azért írtam, mert nem hallgattam volna tőle eleget? Ha így lenne, nem is ismerném a nevét...
De aki alvilági "gyíkemberekkel" jön...
Rendben, kedves előítéletes 7-es, tudomásul vettük, hogy te a Nem-re szavaztál eme konkrét videó értelmezése/végighallgatása nélkül és annyira nincs időd, hogy még mindig ezen rágódsz....
Mindenesetre dicséretes, hogy legalább a videó címét elolvastad és időt szántál az előadó vezetéknevének megismétlésére.:)
Egyem a látnoki képességeidet... honnan veszed, hogy nem néztem meg?
Ez nem előítélet, ez tapasztalat.
Nos, 9-es onnan veszem, hogy nem az elhangzottakat véleményezed, hanem az előadót fikázod, meg a szokásos bértrollkodás.
Na, de nem kellene már azokkal a fontos dolgokkal foglalkoznod inkább, meg jelentéseket irkálnod?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!