Szerinted tényleg átverik az embereket ezzel a koronavírussal?
Blabla, elterelés a lényegről, a videóban elhangzó dolgokról!
Ez a figyelemelterelés nagyon megy, pont ezért az emberek észre sem veszik a lényeget és a kapott gumicsontokon rágódnak....
Aki gondolkodik, tapasztal, keresi és találja a válaszokat, az nem manipulálható.
Aki csont nélkül beveszi a híreket és sosem kérdez, keres, tapasztal saját maga, na az manipulált.
A kérdésemre kiírt szavazás megfogalmazása pedig csak a rendszer tükörképe, amiben élünk. :)
Pont az a legjobban manipulálható, aki azt hiszi magáról, hogy nem az. Minden más emberben van egy egészséges gyanakvás, hajlandóság arra, hogy rálásson önmaga korlátaira.
Nekem sajnos fájdalmas, amikor egy (szerintem) jó információt valaki elhiteltelenít csupán a megfogalmazás módjával, a helyesírásával, az érzelmi töltetével és legfőképpen azzal, hogy hamis retorikai eszközökhöz folyamodik az eredetileg tiszta információk átadására, bemocskolva és elhiteltelenítve azokat. Aki manipulálással próbál másokat rábírni, hogy ne legyenek manipulálhatók!
Én nagyon is komolyan veszem ezt a koronavírust. Milliók betegszenek meg tőle és milliók halnak meg miatta. Nem hiszek azoknak, akik ezt tagadják.
Azért hiszem el a vírust, mert ismerek embereket (egyik a rokonom), aki megkapta (de túlélte), a többiek is túlélték, de szenvedtek tőle.
Eddig ez nem volt. Akkor miért ne létezne, miért ne vegyük komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!