Az emberek miért nem örülnek annak, ha az LGBT közösség jogai bővül?
20
Tehát mondjam azt, hogy az ég az zöld? A hülyeséget nem fogom legitimizálni akkor, mikor így is azt gondolja, hogy ő az okos.
Egyetlen meleggel nem tart kapcsolatot valószínűleg az ilyen csürhe, én nekem számtalan ilyen barátom van.
És ő akarja megmondani, hogy ők hogy érzik magukat? Azigen
22
Oké, akkor most mutass egy embert, aki propaganda miatt lett meleg.
Aztán 1 hazaárulást is legyél szíves, mert szerintem te csak a házifeladot tudod felmondani 😂
24
Akkor most zárjuk le azzal, hogy nem a te feltételezéseid, és fantáziád szabja meg a valóságot. Lövésed sincs az egészről
#24 Sajnos volt pofám beírni a Google-be azt amit írtál. A Rimbaud nevű költő a 19. században élt, akkor nem is volt "propaganda", nem sok köze van a kérdéshez/témához.
A bizonyos "legismertebb transznemű"-re rengeteg féleképpen próbáltam rákeresni, de nem jutottam semmire. Kérlek nevezd néven az illetőt
26
Mire kellene bizonyíték, hogy nem fertőző a melegség?
Egyrészt ez a bizonyítás áthárítása.
Másrészt viszont azt lehet bizonyítani, hogy az elfogadás miatt kevesebb meleg titkolja, ezért a statisztikában ez úgy jelenik meg, hogy egyre többen vannak.
Holott az igazság az, hogy nem titkolják, és erre te magad adtál egy kisebb bizonyítékot,
Már a régi időkben is bevett szokás volt az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat, pedig nem létezett pride felvonulás... Aztán, mi történt? Jött a kereszténység, ami szerint ez bűn, és hopsz! "Eltűntek"! De érdekes... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!