Eddig még miért nem hozták létre az Egészséges Emberek Világi Közösségét?
Ezt a kérdést az "Egészség" rovatban is fel lehetett volna tenni. De sajnos, ahogy látjuk egészségünk nagyban függ a politikusoktól, erősen veszélyeztetett a nyugati politikai és más áramlatok által. Megj.: A politika már rég beleette magát az egészségügybe. Lásd népek erőszakos keveredtetése, erkölcstelenség politikai úton történ ál moralizálása, fajtalanság propagálása, politikai eszközökkel töreténő erőszakos elfogadtatása.
Szerintem a legjobb megoldás, ha nem őket különböztetjük meg, hanem magunkat. Igen magunkat az erkölcsös embereket. A megoldás egyszerű. Szerveződés és önmergkülönböztetés. Akár jelekkel is. Sőt. Kell. És aki a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyja, az büntethető kell hogy legyen.
Korrigálás: az ismeret az nem az, csak valamit beetetnek és később válik "ismeretté".
(Jó volt a kérdésed, köszi.)
Állapítsd meg az ellentétét és megtudod.
Figyelj, szerintem fontos a tisztánlátás minden szempontból, így e kérdésen belül is. Ezért kérdésed fontos. De azt, hogy mi az és mi nem azt ne én döntsem el, hanem az élet. tehát hogy mi a fejtalanság, az életbeli kérdés, Tehát az élet kérdése. Kérdezd meg az Életet.
Miért nem hozták létre? Kik hozták létre? Ők? Milyen ők? A Nagyon Egészséges Nemzethy Emberek? Vagy a Központi Egyesületfenntartó? Kiknek kellett volna létrehozniuk?
Ha te úgy érzed, hogy egészséges ember vagy és ragaszkodsz az általad leírt elvekhez, mellette pedig fontosnak tartod, hogy a hasonló gondolkodásúaknak közössége legyen, akkor van megoldás: hozd létre te magad! Nem kell mindig a csodát várni, hogy majd egyszer valaki valamit tesz is. Felállsz, azt' létrehozol egy közösséget. Persze, tudom, ez nehéz. Fel kell kelni a TV vagy a számítógép elől, kell tenni valamit... Áh, hagyjuk meg inkább a politikusoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!