Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A gyógyszerészek bérét is...

A gyógyszerészek bérét is emelik, vagy csak az orvosokét?

Figyelt kérdés
Ez mit jelent? A gyakorlati időt figyelembe vevő, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) javaslatán alapuló béremelés 2021. január 1-jén kezdődik és 2023-ig tart, érinti az orvosokat, szakorvosokat, fogorvosokat, szakfogorvosokat, gyógyszerészeket, szakgyógyszerészeket, továbbá a kormányrendeletben meghatározott munkakörben foglalkoztatott egyéb, nem egészségügyi végzettséggel egészségügyi szolgálati jogviszonyban foglalkoztatottakat.

2020. okt. 6. 17:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%
Van baj a toronyban 😂
2020. okt. 14. 21:54
 22/30 anonim ***** válasza:
54%

"Ilyen emberektől lesz rosszabb a világ, sajnos..."

Így van.

Nem a földhülye, kínnal-keservvel kettesre lediplomázó gyógyszerészektől lesz rosszabb a világ, akik olyan buták, hogy gyógyszerész létükre a magyar közegészségügy szerves részének képzelik magukat.

2020. okt. 15. 17:53
 23/30 A kérdező kommentje:

Csak az nem volt világos, hogy a kórházban lévő patika

(s nem az utcán lévő Pigvin patika, ami ráadásul nagyon "találó név" ) pontosan melyik besoroláshoz tartozik, mint pl a Heim Pálban. Mert van, hogy több dolgot is vállalnak.

2020. okt. 15. 17:57
 24/30 A kérdező kommentje:
Kettes diploma? Bocsi 4,5 között van/lesz a diploma átlagom, de nem én hoztam fel...
2020. okt. 15. 17:58
 25/30 A kérdező kommentje:
Azért egy kis tiszteletet adhatnál az egészségügyi dolgozóknak, még ha nekem nem is, nézz egy kicsit magadba.
2020. okt. 15. 17:59
 26/30 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, én akit folyton töröltettél, mert kimondtam, hogy műveletlen tahó vagy IRL orvostanhallgató vagyok, és jelenleg is aktív eü dolgozó, csak sokkal-sokkal tájékozottabb nálad, és ég a pofám, hogy te is fogsz doktori címet kapni, rohanj a modihoz, sírj neki, hogy a csúnya leendő doktorbácsi beszólt.
2020. okt. 15. 19:03
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát akkor vannak tahó orvostanhallgatók is, te sem vgy szent. Meg ha körülnéznél a GyK-n láthatnád, hogy nemcsak én tettem fel a kérdést. Mindegy milyen orvos vagy, ha nincs benned semmi alázat.
2020. okt. 15. 19:12
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

23 24 28

Kicsit sokat képzelsz magadról. Nehogy már azokat szóld meg, akiktől segítséget kapsz. Mellesleg az is elgondolkodtató, hogy másoknak egyértelmű mindez (akik valószínűleg nem gyógyszerészek és nem is orvosok), ellenben neked ilyen minimális rálátásod sincs az egész helyzetre.

2020. okt. 15. 19:16
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha valaki nem ért valamit az nem feltétlenül tahó és buta. Mond ezt a betegeidnek is, ha vmit nem értenek, szép nagyképű orvos vagy/leszel, gratulálok!
2020. okt. 15. 19:19
 30/30 A kérdező kommentje:
Itt befejeztem.
2020. okt. 15. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!