Ha a fétisek általában fiatalkori pszichés behatás okán alakulnak ki, akkor miért megy a tagadás, hogy az azonos nemhez vonzódás is ehhez hasonló módon alakul ki?
Rengeteg kutatás alátámasztja, hogy pl egy szélsőséges fétist mind a lábfétist (is) valamilyen gyerekkori trauma alakította ki az egyénben.
Olvastam egy orvosi tanulmányt néhány éve, arról szólt, hogy egy kisfiút mindig bezártak egy cipőkkel teli szekrénybe ha rossz volt. Egy idő után mar saját maga zárkózott be oda. Felnőtt korára masszívan cipőfétise lett.
Ilyen alapon, ha egy gyermeket "megfelelő" ingerek érnek akkor meleg lesz.
Lehet, hogy a politikai összesség így akarja visszafogni a túlnépesedést? Kinevelnek egy meleg generációt?!
"De, tudok cáfolni."
Még se tetted meg, mivel láthatóan még az eredeti kutatást sem olvastad, amit én igen.
"Ez a kutatás zsír új, nem 20 éves, ráadásul egy olyan oldal adta ki, akinek az impact értéke jóval magasabb, mint az általad megadott bohóc oldalaké."
A logikád aalpján a Föld lapos, mivel már évtizedekkel korábban megszületett a kutatás miszerint geoid, viszont az utóbbi években a lpos Föld hívők csináltak új kutatásokat, amik szerint lapos. Vagyis az új kutatás kiüti a régit.
Amúgy amiket linkeltem azok nem bohóc oldalak, hanem olyan oldalak, ahol maguk a tudományos kutatók jelentetik meg a munkájukat. Lényegesen hitelesebbek, mint a 444, ami jelen esetben egy nem létező cikkre hivatkozik.
Még a nytimes is így ezt a cikk címet adta: Many Genes Influence Same-Sex Sexuality, Not a Single ‘Gay Gene’
Ennyit az "érveidről".
"Még mindig nem veszed észre magad."
Ha tévednék, akkor cáfolnál, amit csinálsz az érvelési hiba. Mutogatsz egy másik oldalra, aminek azért van "igaza", mert többen olvassák, mint engem. Ezt úgy hívják, hogy tekintélyre való hivatkozás, ami érvelési hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!