Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy egy nap felhasználják ellenünk az internetes előzményünket?

Figyelt kérdés
Mert ugye az sosem törlődik ki.
2020. szept. 29. 20:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

1. https://www.youtube.com/watch?v=YmqSdfMbFIY&feature=youtu.be

2. https://www.youtube.com/watch?v=dlNN2VyFolA&feature=youtu.be

A 2. a nyelv beállítása. Az elsőről lemaradt. :) Remélem így boldog vagy.

2020. szept. 30. 23:28
 32/43 anonim ***** válasza:

A bridge mániás válaszoló hülyeségeket beszél.

Nyelv alapján max az ország beazonosítható.

[link]

2020. okt. 1. 06:00
 33/43 anonim ***** válasza:
A híd nem csak arra jó. Nem akarok hálózatok órát tartani itt. Nyisd ki a Tanenbaum könyvet, jól le van benne írva.
2020. okt. 1. 12:57
 34/43 anonim ***** válasza:

#29 vagyok:

Maradjunk annyiban hogy aki megoldja az Onion hálózati kód valós idejű megfejtését, a többszörös, párhuzamos adatátvitel útvonal-dekódolását, az abban futó adatforgalom dekódolását, az számíthat a Nobel-díjra.

2020. okt. 1. 19:51
 35/43 anonim ***** válasza:
32: Akkor már sokan kaptak volna Nobel díjat. Tudod, például hogy buknak le például a pedofilok? Honeypot oldalakat hoznak létre, üzemeltetnek a hatósági szerverk, és nyomon tudják követni, ki honnan lép be.
2020. okt. 1. 20:15
 36/43 anonim ***** válasza:

Az pont nem tudják hogy ki honnan lép be. Ahhoz egy sima vpn is elég.

De maga a vpn szerver tényleg tudja hogy honnan léptél be.

De a tor-nak pont ez a lényege hogy több szervert fűz össze, aztán keresd vissza ha tudod.

2020. okt. 2. 06:38
 37/43 anonim ***** válasza:

"aztán keresd vissza ha tudod."

Tudják. :)

2020. okt. 2. 10:59
 38/43 anonim ***** válasza:
Nah hogy utolsó?
2020. okt. 2. 11:38
 39/43 anonim ***** válasza:
63%

#34, #35-nek:

Kedves laikus barátom.

Megmosolyogtat, ahogy próbálod bizonygatni hogy vissza tudnak keresni. Én napi szinten használom a TOR-t, persze itt nem fogom részletezni hogy milyen célokból. Én látom nap mint nap, hogy mi van a dark-weben. Hidd el nekem hogy ha tényleg úgy lenne ahogy te képzeled, akkor a milliomod részét sem láthatnám annak amit látok. Ja! És én is épp a sitten ücsörögnék. De már vagy 10 éve lebuktam volna!

A TOR, pontosabban az Onion hálózat atombiztos. Eredetileg az amerikai katonaság részére fejlesztették ki, Arpanet néven. Ebből az alapból nőtte ki magát.

[link]

2020. okt. 2. 20:53
 40/43 anonim ***** válasza:
Okés atom biztos. Dark weben tálalsz sok fórumot, ahol írnak erről, hogy mégsem úgy van és az illegális tartalmakba iszonyatos a lebukás, főleg hogy a 80%uk honeypot. Nem véletlenül buknak le folyamatosan pedofilok németországba és amerikába is. ;)
2020. okt. 2. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!