Szerintetek lehetséges, hogy egy nap felhasználják ellenünk az internetes előzményünket?
#19 vagyok:
Tehát írjam be a keresőbe, hogy Bridge. Oké, megvolt:
A biztonsági beállításokat a sebesség növelése érdekében "normál" szinten tartom. Csak akkor tolom fel, ha ... Ez maradjon az én dolgom.
A nyelvet pedig tényleg nem állítjuk Magyarra, mivel a nyelv nem állítható. Ez egy gyárilag Magyar TOR. XD
A megnyitás utáni első URL megnyitása előtt pedig figyelmeztet, hogy ajánlott a fordító kikapcsolása.
Te melyik verziót használod?! Szerintem lemaradhattál picit a frissítésekkel. [link]
"Tehát írjam be a keresőbe, hogy Bridge. Oké, megvolt:
Gondolom a magyar nyelved miatt nem találja meg. Állítsd át angolra vagy írd be magyarul a szót a keresőbe és megleled. Ne legyél már ennyire butuska.
"A biztonsági beállításokat a sebesség növelése érdekében "normál" szinten tartom. "
A biztonsági beállításokat felhúzod akkor még gyorsabb is lesz a sebesség, hiszen például a Javascriptet le se tölti.
"A nyelvet pedig tényleg nem állítjuk Magyarra, mivel a nyelv nem állítható. "
Alapértelmezettként a TOR angol és nem magyar. Ha ez gyárilag Magyar TOR akkor nem tudom milyen forrásból szedted le.
Itt van a hivatalos: [link] Rámész a Download és kiválaszod a platformot. Bármikor leszedtem, mindig angol volt az alapértelmezett. A nyelvet amúgy át lehet a beállításokban is állítani.
#23, #24-nek:
HAGYD MÁR ABBA!
Ne tanítsd már a halat úszni!
Milyen forrásból szedtem le? Tudsz olvasni, hogy mit linkeltem be????!
TORPROJEKT!
Ismét #23:
Bár nem ismeretlen számodra a TOR, de kb:2 évvel vagy lemaradva.
Ismét megkérdezem: melyik verziót használod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!