Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy egy nap felhasználják ellenünk az internetes előzményünket?

Figyelt kérdés
Mert ugye az sosem törlődik ki.
2020. szept. 29. 20:26
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
A Defender meg alap szinten van látom. Azt maxra kell feltoltni. Ez alap dolog. Máris beazonosítható vagy és sebezhető.... Eléggé amatőr dolog, de még az is, hogy a Bridge-et nem találod meg. :D. A TOR-t úgy kell használni, hogy be van a Bridge kapcsolva és minden letiltva (tehát mivel amatőr vagy segítek: a pajzs ikonnál a maxra állítsd :D). De a Bridgenél, kérhetsz TOR-tól Bridge-t de az nem túl optiámális, sokkal jobb sajátot használni, hogyha biztonságban akarod magad tudni ténylegesen. A mikrofont, webkamarát jó kiiktatni és már az is hatalmas nagy hibsa, hogy Windowson vagy. Alap dolog a Linux és a Windowst elfejelteni, hogy tényleg anonim akarsz lenni.
2020. szept. 30. 22:36
 22/43 anonim ***** válasza:
A nyelvet meg nem állítjuk magyarar, ez is egy sebezhetősé - már ezzel is betudnak azonosítani, hogy magyar nyelven vagy akkor magyar vagy. Szükült a kört.
2020. szept. 30. 22:37
 23/43 anonim ***** válasza:

#19 vagyok:

Tehát írjam be a keresőbe, hogy Bridge. Oké, megvolt:

[link]

A biztonsági beállításokat a sebesség növelése érdekében "normál" szinten tartom. Csak akkor tolom fel, ha ... Ez maradjon az én dolgom.

A nyelvet pedig tényleg nem állítjuk Magyarra, mivel a nyelv nem állítható. Ez egy gyárilag Magyar TOR. XD

[link]

A megnyitás utáni első URL megnyitása előtt pedig figyelmeztet, hogy ajánlott a fordító kikapcsolása.

Te melyik verziót használod?! Szerintem lemaradhattál picit a frissítésekkel. [link]

2020. szept. 30. 23:03
 24/43 anonim ***** válasza:

"Tehát írjam be a keresőbe, hogy Bridge. Oké, megvolt:

[link]

Gondolom a magyar nyelved miatt nem találja meg. Állítsd át angolra vagy írd be magyarul a szót a keresőbe és megleled. Ne legyél már ennyire butuska.

"A biztonsági beállításokat a sebesség növelése érdekében "normál" szinten tartom. "

A biztonsági beállításokat felhúzod akkor még gyorsabb is lesz a sebesség, hiszen például a Javascriptet le se tölti.

"A nyelvet pedig tényleg nem állítjuk Magyarra, mivel a nyelv nem állítható. "

Alapértelmezettként a TOR angol és nem magyar. Ha ez gyárilag Magyar TOR akkor nem tudom milyen forrásból szedted le.

Itt van a hivatalos: [link] Rámész a Download és kiválaszod a platformot. Bármikor leszedtem, mindig angol volt az alapértelmezett. A nyelvet amúgy át lehet a beállításokban is állítani.

2020. szept. 30. 23:07
 25/43 anonim ***** válasza:
Na mindjárt mutatom neked, mert nagyon szerencsétlen entitásnak tűnsz.
2020. szept. 30. 23:08
 26/43 anonim ***** válasza:
Sőt. Fel is veszem videóra és feldobom. Megfelelő lesz? :D
2020. szept. 30. 23:09
 27/43 anonim ***** válasza:

#23, #24-nek:

HAGYD MÁR ABBA!

Ne tanítsd már a halat úszni!

Milyen forrásból szedtem le? Tudsz olvasni, hogy mit linkeltem be????!

[link]

TORPROJEKT!

2020. szept. 30. 23:12
 28/43 anonim ***** válasza:
Bocs: TORPROJECT.
2020. szept. 30. 23:13
 29/43 anonim ***** válasza:

Ismét #23:

Bár nem ismeretlen számodra a TOR, de kb:2 évvel vagy lemaradva.

Ismét megkérdezem: melyik verziót használod?

2020. szept. 30. 23:14
 30/43 anonim ***** válasza:
Na egy pillanatot kérek, hogy feltöltsem. :)))
2020. szept. 30. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!