"a zsákmányra leső vad könyörtelenségét akarom látni gyermekeink szemében"
A.H., a Főgonosz
2010. aug. 6. 19:34
12/23 anonim válasza:
55-ös! ez most mi?
2010. aug. 6. 19:37
13/23 anonim válasza:
gondolom sátánista szertartás is volt véráldozattal :( ennyi sületlenséget,de ezen jót lehet csámcsogni amúgy megnézném ki tud karikás ostort pattogtatni egy szobában fekve miközben ráadásul többen vannak ott.
2010. aug. 6. 20:35
14/23 anonim válasza:
valszeg nem feküdt
2010. aug. 6. 20:45
15/23 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:31
Arra a péniszpumpás képre gondolsz amiben egy virsli van és amit egy legénybúcsún készítettek Szávayék egyetemista korukban? :)
2010. aug. 6. 21:14
16/23 anonim válasza:
21.14: Arra gondoltam, de nincs ezzel semmi baj. Fiataloknál ez teljesen normális, ha néha kicsit kirúgnak a hámból, mindegy hogy milyen politikai oldalon. Nem is ezt akartam bírálni, hanem ez válasz volt az előző válaszra, hogy jobb ez az agresszív Zagyva-stílus, mintha bulizógépek lennének a fiatalok. De szerintem a jobbikos/magyarszigetes fiatalok és más fiatalok bulizása között nem lehet alapvető különbség. Csak erre akartam utalni.
2010. aug. 6. 21:29
17/23 anonim válasza:
Amikor az első parlamenti napon az "apostoli magyar királyság" visszaállításáról zagyvált, már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben ott a fejében...
2010. aug. 6. 22:33
18/23 anonim válasza:
"A hazai félkatonai, szélsőséges szervezeteknek, mozgalmaknak az utóbbi években tapasztalt megerősödésével párhuzamosan azonban a Magyar Sziget szervezői is látványosan szaporodó látogatószámot realizálhattak."
Elfogulatlansággal nehéz lenne megvádolni.
2010. aug. 7. 00:13
19/23 anonim válasza:
a kuruc is elfogult mégis el szoktad fogadni a híreit!
Itt az a lényeg, hogy ez a faszi elmés! beteg ember! Én nem igazán vagyok jobbikhívő, de azért elismerem, hogy a Zagyvánál sokkal, de sokkal több eszük van!
Pontozzatok le!
2010. aug. 7. 00:31
20/23 anonim válasza:
Hogy akarsz hangfelvételt, ha azt megtiltották nekik? Legalább olvasd el a cikket mielőtt írsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!