Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért tartanánk fent a M1...

Miért tartanánk fent a M1 tv-csatornát, ha a "termékeik"-et nem nézi senki? Miért tartsa fent ezt a politika?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

1. Nézik

2. Ha nem néznék (vagy csak alig), egy közszolgálati csatornának akkor is tájékoztatási kötelezettségei vannak. (Nem úgy működnek, mint az pl. RTL Klub, hogy elkezdenek egy sorozatot, majd ha nem hozza a várt nézettséget, egy pillanat alatt leveszik a műsorról, nem törődve azokkal, akik továbbra is nézni szeretnék.)

3. Ahogy már fentebb írták: a ballib oldal 2018-ban azt sulykolta, hogy az M1-et a kutya sem nézi, majd az elvesztett választást azzal magyarázták, hogy az M1 átmosta a tömegek agyát.

Amúgy az M1-et szinte már trendi lett szidalmazni, pedig fényévekkel színvonalasabb és dizájnosabb, mint a ballibek kedvence, a néhai Nap-Kelte.

Emlékszem arra a gyűlölet-áradatra, amit az indulás napján rázúdított az ellenzék, csak mert az elején gyakoriak voltak a technikai bakik (ez szinte minden újonnan induló csatornánál így van). Aztán már nem volt mibe belekötniük, ekkor jöttek azzal, hogy propagandamédia, ahol azt szajkózzák, hogy az országban minden szép és jó. Mégis mit tegyen a (mindenkori) kormány által tulajdonolt közmédia a harmadik 2/3 után? Talán Szabó Tímea idegbeteg toporzékolását kellene mutogatni (elrettentő példának persze megfelelne). Ha egy kormány sikeres (márpedig az), akkor hülye lenne nem bemutatni.

2020. szept. 8. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az m1-et nem lerombolni kell, hülyeség lenne. Design, hang és videó minőség, háttér munka szerintem kifogásolhatatlan (eleinte voltak bakik, de az mellékes). Hálózat rendesen ki van építve, Magyarországon kívül is számos országban fogható és interneten is tökéletesen meg van oldva a streamelés. Egy ilyen infrastruktúrát aki kukába akar dobni, az szimplán elmebeteg. Tartalmat lehet vitatni, de ennyi beleölt adóforint után hülyeség lenne az infrastruktúrát sóval behinteni és felégetni.
2020. szept. 8. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Én Bp-i vagyok és igenis nézem és a barátaim is. Vidéken pedig még többen. Erre mit lépsz kérdező?
2020. szept. 8. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Mégis mit nézzek délelőtt, ha vasalók itthon?

RTL szappanoperák, vagy pénzenegiát?

Néztem én már a Kádár korszakban is, abba se haltam bele.

Elég nagyfiúk voltam már akkor is, hogy bárki mondhatná az agyamat

De mondok jobbat is: én csak innen ismerem Timikét, még azt a másik kiabálós nőt is.

De nincs TV-m már vagy 2 éve, annyira nem is hiányzik.

2020. szept. 9. 23:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!