Miért tartanánk fent a M1 tv-csatornát, ha a "termékeik"-et nem nézi senki? Miért tartsa fent ezt a politika?
Nem nézi senki?
Eddig arról volt szó, hogy emiatt nyert a Fidesz, mert egész vidéken ezt nézik:D
“Nem nézi senki. “
Az én nevemben ne beszélj
“A FIDESZ nem azért nyert, mert tv-t néznek az emberek.“
Valóban nem, azért nyertek mert mint eddig is jól kormányoztak, és az ország fejlődik. Csak megsúgom, a 18-49 korosztály a Fidesz tábor, nekik van tekefon és internet, így a nyavajgásod értelmetlen.
De azért köszi Emese.
Kérdező Honnan veszed hogy hányan nézik a köztévét? Nekem nem sikerült nézettségi adatokat találnom.
Amúgy a kérdése #1-nek jogos. Az ellenzék egyszerre harsogja azt hogy azért szavaznak az emberek a fideszre mert vidéken csak a köztévét tudják nézni (ami nem igaz) - meg azt, hogy senki sem nézi a köztévét (ami szintén nem igaz).
Ezt honnan veszed, hogy a közmédia csatornáit nem nézi senki? A nézettségi adatok publikusak.
A kormány pont ezért tartja fen és tömi pénzzel. A propaganda egyik fő forrása.
Nem erőltetted túl a keresgélést ha nem találtál TV nézettségi adatokat.... Parancsolj:
Amúgy ez honnan jön, hogy az ellenzék szerint senki nem nézi a közTV-t? Én ilyen kritikát még sosem hallottam. Olyat annál inkább, hogy ki van tömve évi 100mrd közpénzzel, ami 3x annyi, mint egy RTL klub budget-ja - aztán le vannak maradva nézettségben, mint a borravaló, mert az egészet ellopják vagy propagandára költik. Ez inkább egy jogos kritika...
#9 Amit belinkeltél abban kizárólag a kereskedelmi adók nézettségei vannak és abból is csak a legnézettebbek, egy-egy műsort kivéve ami bekerült más csatornákról is az első 30-ba. Nincsen benne hogy a köztévének mennyi a nézettsége.
Ezzel az erővel azt is ki lehetne jelenteni hogy senki nem nézi a Spektrumot vagy TVpaprika műsorait. Amúgy a DunaTV szerepel rajta - önmagában - de nem vagyok perfekt a nézettségi felmérések rövidítéseiben és mivel nem magyarázza, fogalmam sincsen mi az a AMR %, SHR %, AFF.
Attl mert úgy teszel mintha soha nem hallottad volna még ezt a kritikát, attól még létezik, ezen a fórumon is sokszor bedobták már, amikor éppen aktuálisan fikázni akarták a köztévét. Nem mellékesen pont erről szól a kérdés is.
Ha a köztévé csatornáiról látnánk nézettségi adatokat és akkor almát-almával, körtét-körtével hasonlítanánk, össze, akkor lehetne jogos kritikáról beszélni. Egy kereskedelmi csatorna direkt nézettségszerző versengős műsorát nem lehet összevetni egy nem is ismert adattal. A köztévé hírcsatornáját (M1) lehet összevetni más hasonlóval, ahogy a kulturális-tudományos csatornáját (M5) egy hasonlóval, vagy az M4 sportcsatornát is egy másik sportcsatornával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!