Csatlakoznátok egy olyan petícióhoz, hogy "Minden Magyar lakjon jól, kivéve a politikusokat és meghatározott mértékű rokoni körük"?
Komolyan kérdezem! Ideje lenne már valami hasonlónak, hogy pártállástól függetlenül megmutassuk, hogy sokunk elégedetlen azzal, amit a legtöbb politikus (nem csak parlamenti) itthon "munka" címszó alatt művel.
Véleményetek?
Na ne csináld már Neurotech!
Mi mikor vitatkoztunk? Eddig tökre azt hittem, hogy kulturált módon próbálunk rávilágítani arra, hogy az, hogy valaki azt mondja "dögöljön meg aki lusta" nem feltétlenül ilyen egyszerű dolog.
Szerintem te vagy az aki nagyon frusztrált lehetsz, ha más normális beszélgetésébe próbálsz olyan dolgokat beleképzelni, ami talán nincs is.
Amúgy ez most nagyon meglepett: "Interneten próbálod bebizonyítani az igazad". Azaz ha interneten feldobok egy biztosan megosztó témát, mert kíváncsi vagyok mások hogy állnának hozzá egy viszonylag radikális megoldáshoz (ami nem radikálisabb, mint néhány politikai intézkedés bárhol a világon), akkor az már az igazam bebizonyítása? Úgy, hogy még hangot is adtam annak, hogy remélem más válaszoló (TE) is azért ír hasonló módon, hogy rávilágítson ő is arra, mennyire nem egyértelmű egy ilyen dolog?
Tudod ez is csak azt bizonyítja, hogy az emberek többsége rohadtul nem vevő arra, hogy érdemben megbeszéljen bármit is. Nagy kár, hogy egymás becsmérlésébe ennyi időt fektetünk, nem? Most vagy te is politikus vagy és ez zsigerből jön, vagy csak az a társadalmi réteg, aki szívesen hallja a legyen jobb holnap szlogeneket, de a saját kis életének kényelméből baromira nem akar ezért kiszállni.
Fejezd csak be a vitát, amit te indítottál. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!