Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon hasznos...

Szerintetek is nagyon hasznos a koronavírus?

Figyelt kérdés

Végre a legtöbb helyen kötelező, vagy ajánlott a maszkviselés.

Vége azoknak az időknek amikor az undorító emberek sztereóban, egymást túl licitálva akartak halálra fulladni.

Főleg a buta nyuggerek, a nyilvános helyeken így kommunikáltak. Az egyik elkezdett köhögni, aztán sorban a többi, aztán meg már versenyeztek.

A buszon pl mindig összeköpködtek minden az undorító büdös nyálukkal.

De így hogy kötelező a maszk viselés szó szerint befogták a pofájukat.

Remélem örökre marad a járványveszély.

2020. aug. 15. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Miért? Kb csak folytattam a kérdező logikáját... ha zavarják az emberek, minek megy közéjük?
2020. aug. 16. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Te tényleg ilyen sötét vagy és nem látod a szituáció veszélyét? Hihetetlennek ezek a vírus tagadók. 🤦
2020. aug. 17. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:

én is egyetértek a hatossal.

a munkámban semmi változás nem történt, az meg tetszett tetszett, hogy léptem a sarkamra a boltban, nem köhögött, prüszkölt összevissza a sok lángész.

viszont az tényleg kiderült, hogy az átlag magyar a vírushoz jobban ért, illetve hogy a normális maszkviselés megoldhatatlan problémát jelent a tirpák magyarnak.

2020. aug. 17. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!