Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon hasznos...

Szerintetek is nagyon hasznos a koronavírus?

Figyelt kérdés

Végre a legtöbb helyen kötelező, vagy ajánlott a maszkviselés.

Vége azoknak az időknek amikor az undorító emberek sztereóban, egymást túl licitálva akartak halálra fulladni.

Főleg a buta nyuggerek, a nyilvános helyeken így kommunikáltak. Az egyik elkezdett köhögni, aztán sorban a többi, aztán meg már versenyeztek.

A buszon pl mindig összeköpködtek minden az undorító büdös nyálukkal.

De így hogy kötelező a maszk viselés szó szerint befogták a pofájukat.

Remélem örökre marad a járványveszély.

2020. aug. 15. 09:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
80%
Akik eddig ezt csinálták, most se változtattak. Vagy fel se veszik a maszkot, ha mégis, akkor nem takarja az orrukat, sokszor az állukra is lehúzzák. Olyat is láttam, aki normálisan hordta, de köhögésnél, tüsszentésnél levette, elintézte (nem tette oda a kezét), majd visszavette a maszkot
2020. aug. 15. 09:31
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem igaz, változott a helyzet.

Mert ha valaki elkezd köpködni azt jelenteni kell mert vírusos és terjeszti a fertőzést.

2020. aug. 15. 09:53
 3/13 anonim válasza:
100%
Én erről még nem hallottam, de lehet, hogy van ilyen. Tudsz hozzá forrást linkelni?
2020. aug. 15. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Amikor korlátozás volt, érezhetően jobb volt a levegő, szennyezettségi szempontből nem volt teli annyi méreganyaggal.
2020. aug. 15. 11:20
 5/13 A kérdező kommentje:

3/4

10000+ hír van a koronavírusról.

Ha valaki nem hordja a maszkot azt fel lehet jelenteni

2020. aug. 15. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Imádtam az áprilist. Egy lélek nem volt az utcán, ha mentem valahova max 5 emberrel találkoztam, tiszta volt a levegő, nem volt akkora alapzaj az utcán, nem leheltünk egymás pofájába, nem másztak a nyakamba a boltban/villamoson mert mindenkin maszk volt, megtanultunk kezet mosni normálisan, home officeban dolgoztam (még most is részben, mert a cég rájött, hogy jó dolog). És nem utolsó sorban kiderült hogy 9 millió profi virológus van az országban 😂
2020. aug. 15. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6#: jól összefoglaltad, gratula:).
2020. aug. 15. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Igen! Szuper dolog a maszk. Előtte leköptek, rámköhögtek állandó jelleggel. Undorító mód hörögve köhögtek, köpködtek minden féle.

Undorító mód viselkedik az emberek java része, ez most egy kicsit moderálva lett a maszk által. Reméljük sokáig kötelező marad!

2020. aug. 15. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Van jobb megoldás is, fogsz egy jó méretű cserepet, kis virágföld bele és beleülsz szépen... aztán elvegetálsz, nem mész ki az utcára, akkor amszk se kell...
2020. aug. 15. 21:42
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
9 hülye
2020. aug. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!