Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire vészes olyan faluban/...

Mennyire vészes olyan faluban/kisvárosban lakni ahol jelentős számban vannak jelen cigányok?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg többségben vannak.

Csak olyan válaszoljon aki olyan helyen él/élt és személyesen tapasztalta.

2020. aug. 2. 10:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

De utolsó, az aki meg ott lakik/lakott pont az ellenkezőjét mondja.

10es, itt ez a divat. A cigánygyalázó kommenteket felpontozzák, aki bármi mást mond azt le.

Nagyon frusztrált emberek.

Nem laktam még cigány faluban szóval nem tudom.

Az biztos hogy a 9es eltúlozza.

Ha te ilyen fertőben éltél akkor mennyivel vagy különb mint a cigányok?

2020. aug. 2. 13:58
 12/37 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Szóval kerdező te nem laktál cigányok között de jobban tudod milyenek mint aki köztük él. Miért érdeklődsz ha nem fogadod el a vàlaszokat? Normális ember menekül onnan ahol cigány lakosság sűrűsége meghaladja a toleràlható szintet.
2020. aug. 2. 15:00
 13/37 anonim ***** válasza:
66%
igen kedves kérdező eltúloztam , 3 szobás gázfűtéses házat 2.75m vették meg no ennyiért mit kapsz te zsenipalánta. igen tűrni kellett és sporolni 10m nem kevés idő összespórolni ezért kényszerültem ott élni . ("Ha te ilyen fertőben éltél akkor mennyivel vagy különb mint a cigányok?") de te valószínűleg putrisabb vagy mint én ez kivehető a válaszodból
2020. aug. 2. 15:25
 14/37 A kérdező kommentje:

:0

Utolsó, buta vagy.

Pont most takarírottam ki a házat. (Elég nagy ház)

Közben még a kertet is csinálom ami szintén nem pici.

Folyamatosan csinálni kell mert a levél meg a faág mindig lehullik és felfújja a szél a betonra.

A környéken is szép rendezett kertek, házak vannak.

Itt a legnagyobb zaj az hogy valaki/valahol mindig nyírja a füvet, vagy rotációzik.

A te válaszodból meg az vehető ki hogy egy alig értelmezhető zagyvaság.

"Szóval kerdező te nem laktál cigányok között de jobban tudod milyenek mint aki köztük él."

Nem tudom jobban de többen is leírták.

2020. aug. 2. 15:53
 15/37 anonim ***** válasza:
68%

Kik írták le?

Kíváncsi lennék azokra a falvakra, ahol ennyire minden rendben.

2020. aug. 2. 15:57
 16/37 anonim ***** válasza:
72%
A kérdező nyilvánvalóan csak azért írta ki a kérdést, hogy vagy a kollégái, vagy ő a többi profiljáról dicsérni tudja a cigányokat. De "sajnos" hiába, így is vannak, akik igazat írnak róluk.
2020. aug. 2. 15:59
 17/37 anonim ***** válasza:
39%

ok akkor folytassuk . " Pont most takarírottam ki a házat. (Elég nagy ház)

Közben még a kertet is csinálom ami szintén nem pici.

Folyamatosan csinálni kell mert a levél meg a faág mindig lehullik és felfújja a szél a betonra." ezt ki nem szarja le kertes ház ezzel jár vagy te így bizonyítod hogy nem vagy putris , ez ehhoz kevés mert ezt minden normális ember megcsinálja sőt a más szemetét is összeszedi amit bedobálnak vagy a szél befújja

2020. aug. 2. 16:02
 18/37 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjuk már ezt, hogy nincs semmi probléma az ilyen falvakkal. Születésemtől fogva Borsodban lakok, van rálátásom.

Ózdtól 25kmre élek, Sajóbábonyba is nem egyszer jártam már, aktívan éltem ott 2 évet.

Az, aki azt mondja nincs baj az ilyen falvakkal, az hazudik. Ahova a cigányság aljarétege berakja a lábát, ott egyszerűbb inkább hátrahagyni a házat és elköltözni.

Eladni úgyse fogod, mert cigányok laknak ott, úgy meg senki se veszi meg. Legfeljebb az olyan balek, aki nem tudja hova költözik.

Ha meg ott élsz folyamatosan féltheted az értékeidet, mert úgyis betörnek hozzád.

Kutya? Röhögve mérgezik meg. Nagynénémék Kuvaszának mikor ott laktam náluk Sajóbábonyba az volt a szerencséje, hogy idejében kihányta a mérgezett húst, máskülönben meghalt volna.

Nincs kutya, akkor meg kb. őrt kell állnod, mert simán lopnak el ezek mindent, amit tudnak. Fűkasza, vascsövek, fa, fűrész, mindent lopnak el tőled, nem érdekli őket.

Teszel bármit ellenük? Akkor meg te szívod meg. Főleg, ha kiskorú az illető, ami 100%, hogy az lesz, mert direkt a kiskorúakat küldik lopni. Miért? Mert, ha elkapod, erősebben fogod meg csak a felsőjét, akkor egyből hívja rád a purgyé apja a rendőrséget a kapuból (mert ott szokták mindig megvárni a külyköket), miszerint a fiát bántottad és ez kiskorú bántalmazás.

Az aki azt állítja nincs semmi baj velük soha az életben nem élt cigányos faluban.

2020. aug. 2. 16:05
 19/37 A kérdező kommentje:

Utolsó ezek tényleg megtörténtek?

"

vagy te így bizonyítod hogy nem vagy putris"

Ezt most nem értem. Magyar vagy, beszélj magyarul.

"vagy ő a többi profiljáról dicsérni tudja a cigányokat."

Ez az egy profilom van.

Nem, a kérdést azért írtam ki, mert mindig látom hogy szidják a cigányokat.

De ha tényleg ennyire vészes a helyzet akkor miért nem csinál valaki valamit?

Én pl utálom hangos helyeket, embereket. Ha valaki pl ideges és ordibál, mindig rá szólok, vagyis inkább megkérdezem hogy minek ordibál. Amitől általában csak még idegesebbek lesznek.

A koszt meg a szemetet se szeretem, de azért nem vagyok rend mániás. De rendezett környezetben jobban érzem magam...

2020. aug. 2. 16:20
 20/37 anonim ***** válasza:
23%
17! én őszintén "sajnálom", hogy nem tudtam vérre szomjazó kíváncsiságotokat kielégíteni és feleltem a kérdésre, elhiszem, hogy neked meg a többi cigánygyűlölőnek jobban esett volna, ha arról írok, hogy fehér csecsemők vérét isszák, miközben Kiss Grófó üvölt az udvarra tett hangfalból, csak nálunk ez nem így van, lehet itt hisztériázni, csapkodni, őrjöngeni, vagy fogd magad és nézd meg, hogy pár egykor lepusztult cigánynegyedet némi akarattal, a balhésabb alakok lecsukásával milyen jól lehetett "pacifikálni" és élhetővé tenni mostanra. Ahol húsz éve a patkányok szaladgáltak az utcán, ott ma nyugodtan lehet tolni akár a babakocsit is. Tudom, mert én gyerekként el voltam tiltva attól a városrésztől, ma meg szinte minden másnap keresztül megyek rajta, látványos a változás. A putrikat elbontották, az utakat leaszfaltozták, a szemetet összeszedik, sőt mivel nem messze épült egy üzem a házak ára is elindult felfelé, és akár kisgyerekes fehér nőket is lehet látni, akik nem reszketnek a négy fal közt a cigányterrortól rettegve, pedig az továbbra is a cigánynegyed. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy pozitív példa és nem illik a ti világnézetekbe és tény, hogy nagyon sok valóban lepusztult cigánynegyed meg falu van az országban, de némi elszántsággal, és nem utolsó sorban pénzzel és akarattal igenis rengeteget lehet változtatni.
2020. aug. 2. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!