Mennyire vészes olyan faluban/kisvárosban lakni ahol jelentős számban vannak jelen cigányok?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg többségben vannak.
Csak olyan válaszoljon aki olyan helyen él/élt és személyesen tapasztalta.
2020. aug. 2. 10:00
1/37 anonim válasza:
Ott élek. Nincs velük különösebben baj. Persze vannak balhésabbak de itt mindenki köszönő viszonyba van a másikkal. Magyarokkal nem kötözködnek csak másik család cigányokkal a falun belül. De mindenki ismeri a másikat nem mennek ölre. Persze vannak bunyók de nem kaszával meg karddal mennek egymásra mint a tvben szokták mutogatni. Ritka ha nagy balhé van. Inkább kiabálnak egymással vagy lejátsszák egyből de akkor meg jön a rendőrség
2/37 anonim válasza:
Ha jóban vagy velük, tisztelettel és barátságosan beszélsz hozzájuk, és úgy viselkedsz mint ember az emberrel, akkor semmi gondod nem lesz.
3/37 anonim válasza:
Messze nem olyan vészes, mint sokan hiszik. Nálunk egy teljes cigány városrész van, ami meglepően kulturált már manapság, ahhoz képest amilyen volt. Volt pár balhésabb család meg bandák, azokat kivonták a forgalomból a rendőrök, azóta majdnem teljes nyugi van, van egy-két alkalmai balhé, de ha tudsz bánni egy részeg magyarral a cigányok sem veszélyesebbek. Normálisan kell velük bánni és nem éreztetni, hogy te lenézed őket, ahogy a 2-es írja.
4/37 anonim válasza:
Nem szabad olyan helyre költözni. Minél több valahol a cigány, annál bátrabbak, és annál jobban terrorizálják az embereket. A környéken amelyik faluban elszaporodtak, ott mindenhol rendszeres, hogy lopnak, rabolnak, belekötnek emberekbe.
5/37 anonim válasza:
6/37 anonim válasza:
Látom megjöttek azok, akik messziről kerülik a "cigányfertőzött" falvakat, városokat és az összes ismeretüket a kuruc infón meg a helyi kocsma cigánygyűlölőitől szerzik. Mi meg itt élünk, és jobban tudjuk nálatok.
7/37 A kérdező kommentje:
7
Az lett volna a lényeg, hogy személyes tapasztalatot írj.
De csak leírtad a kurucos előtr betanult szabvány szöveget.
Bár én meglepődtem a válaszokon. Én ritkán járok ilyen kisvárosokban.
Múltkor pár cigánytól kértem útba igazitást.
Normálisan válaszoltak, nem gyilkoltak meg.
Akkor végülis mi az igazság?
2020. aug. 2. 11:35
8/37 anonim válasza:
én 95% faluból költöztem . zene , kiabálás , szemét , szaros pelenkák eldobálva , parasztozás , lopások , szennyvíz vödrözve vagy szivattyúval kiengedve . "Akkor végülis mi az igazság?" putrit csinálnak mindenből
9/37 anonim válasza:
Írtam kérdező, a harmadik válasz az enyém, és a hetedik is. Csak tudod megfigyeltem már, hogy a legtöbb cigányszakértő csak képen látott cigány többségű városrészt vagy falvakat és sosem járnak ilyen helyen, és például sosem laknának cigányok közelében, de azért rettegnek tőlük, meg tudják, hogy mind gyilkos meg bűnöző.
10/37 anonim válasza:
Na jó, ne játsszuk már a hülyét.
Az emberek húznak el az ilyen falvakból, mert csak a baj van velük.
Északi régióban annyi ilyen falu van már, mint a szemét.
Disznóól, pedofília, verekedés, rasszizmus, gyűlölködés, késelés, csicskatartás jellemzi őket.
Jobb messzire elkerülni az ilyen településeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!