Mi a véleményetek a statisztikai adatokról?
Figyelt kérdés
Pl. Születési adatok,halálozási adatok,munkanélküliségi adatok,házasságkötések száma,válások száma,álamadósság mértéke stb.Figyelemmel kíséritek őket?2020. júl. 17. 10:30
2/6 anonim válasza:
Én sem. Nem olyan fontos nekem hogy minden nap ezt figyeljem hogy aznap mennyivel elttünk többen vagy kevesebben.
4/6 Deák Dominik 2020 válasza:
Ami érdekel, azt figyelem természetesen. A többit inkább csak olyankor, ha kell itt egy kérdés megválaszolásához. Sok érdekességre bukkanhat az ember. Pl.:
A közhiedelemmel ellentétben már nem minden második házasság végződik válással, hanem kezdetben már 3-ból 2, de aztán fordult a tendencia és most 3-ból csak 1.
Vagy például az elmúlt tíz év alatt 1,3 millió magyar hal meg.
5/6 anonim válasza:
Nem.
Persze, ha munkám megkövetelné, vagy olyan szektorban dolgoznék, ahol ezek az adatokat jó, hogy ismerem, akkor követném, de jelenleg tanuló vagyok, van elég adat amit meg kell jegyeznem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!